Šta je novo?

Naplata karata i kontrola - [ Beograd Plus,... ]

Znaci bez moovita nigde, meni se jednom telefon ugasio u Nsu, 3 puta sam promašio smer busa i jedva došao do železničke stanice na voz, niko od ljudi nije znao da mi objasni kojim autobusom da idem i u kom pravcu

Ovo je ponovo samo za plakate sa obaveštenjima o novom sistemu naplata.

Baš me zanima, hoće li pametne glavice da se sete sad kad dođe BusLogic, da povežu displeje, što spoljašnje, što unutrašnje na njihovu opremu, da se ispisuju informacije o stajalištima i destinaciji vozila. Ili će se setiti tek za neke 2-3 godine.

Треба да се реши проблем са бгвозом. Добра је била замисао да се на перон не може ући без карте. Ово може да се реши преко апликације да се рампа пролази са QR кодом. Ево рампе на НБГ
busplus.png

У Батајници су апарати уништени чим су постављени.
20230617_115131.jpg

Ovo je ponovo samo za plakate sa obaveštenjima o novom sistemu naplata.

Baš me zanima, hoće li pametne glavice da se sete sad kad dođe BusLogic, da povežu displeje, što spoljašnje, što unutrašnje na njihovu opremu, da se ispisuju informacije o stajalištima i destinaciji vozila. Ili će se setiti tek za neke 2-3 godine.
Mislim da svi znamo odgovor na ovo pitanje.

Zaista je greota i sramota ne plaćati ovako kvalitetnu i korektnu uslugu. Inače, na slikama su dva različita autobusa, oba prepuna do granice pucanja.
Na prvoj slici se vidi trenutak kada se prednja vrata zatvaraju i ova žena koja je do malopre visila se nekako zbila unutra i sada se dodatno stiska da pusti vrata da se zatvore.
Na drugoj slici se vidi muškarac na 3. vratima kako isto pokušava da se stisne da bi ušao i polako ''gura'' ljude napred da bi vrata mogla da se zatvore uopšte.
BMC1.jpg

BMC2.jpg

P.S.
Jedva čekam letnji režim vožnje, da bude još gore i nehumanije. E tada će zaista biti sramota i greota ne dati pare za ovakvo zadovoljstvo i iskustvo.

Vozila u katastrofalnom stanju, vozači pobegli, voze nas stranci. Ovo što kupe nije ni za k..., sve neki turski krševi. Metro-a ni na vidiku, bez glavne autobuske stanice, glavna železnička stanica u nekoj livadi. Sada nam još fali i ova glupost oko naplate karata. Šapić je tu da pokrade Beograd i da zbriše u Trst. Njega baš briga za prevoz i uslove u vozilima.

Kažnjavanja putnika koji u autobusu budu zatečeni bez karte neće biti do septembra, izuzev u jednoj situaciji - ako i pored molbe "Belog", bahati putnik odbije da putem SMS-a kupi kartu. U tom slučaju, biće napisan nalog i kazna od 5.000 dinara.
U prevodu - aplikaciju, karte na svim kioscima, pracenje vozila - zaboravite do (minimum) septembra.

Vidno su uništili zdravstvo i prosvetu preko projekta korone i terorističkih napada, tako da je sad red došao i na javni prevoz. Sve ide po planu stranih sila i njihovih srpskih marioneta u ovoj našoj maloj zemlji.

Prevoz je dzabe jer ga nema više. Škola je dzabe jer je nema više. Isto i za zdravstvo.

Danas ispred opštine Nbgd, penzioneri samo što se nisu potukli u redu za povlastice/karte za prevoz. Jedna baba je navodno sedela čekajući svoj red i kad je došla na red, ustala je i htela da uđe. Tad su je svi napali da stane u red na kraj. Nije se dala, svakome je dobro odbrusila, međutim i ovi joj nisu ostali dužni. Ne znam kako se završilo, ostavila sam ih u svađi.
I pomislila, ko šiša penzionere kad su glupi. A mogli su lepo da se voze bez karte pošto Belih nema na vidiku.

Белих има на видику. Јутрос у ушли у пун аутобус на 59 код Чачанина ка Бањици. Њих четворо и готово сваког су проверили.

Послато са M2102J20SG помоћу Тапатока

Kako su postupali ako neko nije imao kartu?

Vidno su uništili zdravstvo i prosvetu preko projekta korone i terorističkih napada, tako da je sad red došao i na javni prevoz. Sve ide po planu stranih sila i njihovih srpskih marioneta u ovoj našoj maloj zemlji.

Prevoz je dzabe jer ga nema više. Škola je dzabe jer je nema više. Isto i za zdravstvo.
Tako je, BilGejc i Soroš i strani moćnici 'oće da nam unište GSP.

Daj bre, nema ovo nikakve veze sa stranim silama i marionetama, nema ovde nikakvih teorija zavera, samo čista pohlepa i mržnja prema Beogradu iz samo njima znanih razloga.

Jeste druže, u Vašingtonu baš razglabaju o GSP-u i gledaju kako da ga unište. Ne mogu da verujem šta sve ljudi pišu.

JGTP je odraz našeg društva i ničega više.

Pisalo je da pišu kaznu samo ako nećeš da kupiš kartu.

Jutros sam ih video kod SIV-a. Izgleda da će da nastave praksu da ulaze samo na poznatim mestima jer su tu kontrolori Bus plusa uvek ulazili (pa kod 6 kaplara prešli na drugu stranu i tako u krug)

Vrh