W
WLABmz
Guest
Ako dobro razumem i dalje ćemo plaćati nekakve procente u ovom slučaju 5%
Ако слушаш шта Шапић трабуња, да. А у пракси, не. СМС се тарифира као сваки други, дакле није никакав проценат од цене карте.
Ako dobro razumem i dalje ćemo plaćati nekakve procente u ovom slučaju 5%
Nije šija nego vrat, svakako je dodatni trošak.Ако слушаш шта Шапић трабуња, да. А у пракси, не. СМС се тарифира као сваки други, дакле није никакав проценат од цене карте.
RTS voditeljka u fazonu: Divan novi sistem, znate ima malo manjkavosti, ali vidite što je brzo ištampana.Da ostane ovekovečen ovaj fenomenalni izum:
Watch RTS 1 HD - Supernova - Opera 2023-05-16 21-05-44 | Streamable
Watch "RTS 1 HD - Supernova - Opera 2023-05-16 21-05-44" on Streamable.streamable.com
A šta ako ja imam kod svog operatera neograničen broj poruka? Tj. besplatne su. Šta onda? "Doplaćujem" li taj procenat ili ne?Ако слушаш шта Шапић трабуња, да. А у пракси, не. СМС се тарифира као сваки други, дакле није никакав проценат од цене карте.
Па ко каже да ће да га зна? Само ће да изврши увид ради потврде плаћања услуге. Нема овлашћење да га меморише и злоупотреби. Како паркинг сервис зна? Има ли он овлашћење за то? Стварно ми је нелогично да има право на увид у личну карту а нема право на увид у број телефона.Pa po zakonu nema ovlašćenja da zna tvoj broj telefona, ukoliko ga uopšte i imaš.
ako je blokiran vas.Nisam probao na broj koji nema blokiran vas mozda otkucam sutra jednu od 50din pa cu vidim bas oce li da prodje.Na ovome su radili i ussd zahtevi.Family paket za porodice zaposlenih koji se vodi na pravno lice je kartica koju imam i tu radi i vas ali ima setovan limit na 500rsd da se ne bi nabio racun.@Bulbulderac17 Bilo je ovde pre neku stranu danas da ne prolazi poruka za kartu ukoliko je službeni broj to jestako je registrovan na pravno lice.
Nije šija nego vrat, svakako je dodatni trošak.
Ja ovo kao da gledam epizodu Books of Knjige kada onaj retardirani vadi pasos za ekskurziju. I dalje ne verujem šta sam odgledao.Da ostane ovekovečen ovaj fenomenalni izum:
Watch RTS 1 HD - Supernova - Opera 2023-05-16 21-05-44 | Streamable
Watch "RTS 1 HD - Supernova - Opera 2023-05-16 21-05-44" on Streamable.streamable.com
Zadruga ide preko posrednika kao i Evrovizija, Zvezde Granda, Parking... Nije to samo do plaćanja, nego i do baze podataka itd.A šta se plaća comtrade ako se plaća i sms operaterima? SMS za zadrugu može bez posrednika, al za kartu za gsp, mora kroz još jedne ruke ne vredi
А Чешка апликација дође нешто као наш Паркинг манијак.
Imam i ja besplatne poruke, ali aplikacija koja zahteva placanje - placa se. Isto kao kad bi na primer kucao broj stajalista preko SMS-a da vidis za koliko ce ti stanica bus, skinuce ti pare po vazecem cenovniku BUS PLUSA.RTS voditeljka u fazonu: Divan novi sistem, znate ima malo manjkavosti, ali vidite što je brzo ištampana.
A šta ako ja imam kod svog operatera neograničen broj poruka? Tj. besplatne su. Šta onda? "Doplaćujem" li taj procenat ili ne?