Šta je novo?

Naplata karata i kontrola - [ Beograd Plus,... ]

Najbolje da ukinemo pravo posedovanja automobila, ili da ono postoji eksluzivno samo za one, koji sebi mogu priuštiti električno četvotočkalo sa tobož nultim CO2 otiskom.
ne, neka imaju automobile, ali neka plate vise za GSP.
Ko ima automobil, moze da da jos par hiljada mesecno.

Na firmi je da plati mesečnu naknadu (bilo keš, bilo mesečna karta) zaposlenima a na Gradu je da kontroliše da li korisnici prevoza imaju važeću kartu.
Evo meni i mojoj firmi ne placaju prevoz. Vlasnika bole k***** da nam plati , svi cute ja sam jedini koji je krenuo da prica u firmi o tome od kad je krenula ova prica sa spremnim pendrecima komunalaca po bg prevozu. Videcemo dal cu uspeti ja sam da se izborim za to ili mi ne gine brojanje rebara u prevozu od strane "komunalaca" :)

Narodno veselje se nastavlja, obustavljena javna nabavka za novi sistem i neće se pokretati nova u toku ove budžetske godine jer se "došlo do saznanja da postoje bolja rešenja"

"Alternativno, bolje i drugačije rešenje" po mišljenju JKP Naplata prevozne usluge:
Karte-za-GSP-Beograd-Jugoslavija_slika_O_143088937.jpg

Zamisli, štampaju siluetu Beograda na vodi sa sve ovom "Kulom Beograd" - na pantljičari...?

Idu na JPP ili tako neku caku. Koliko se samo do ro zezaju sa našim parama.

Ko je napravio sistem u NS ko da će oni da ulete kljzeci

Kontrole ima i vidjam je često, al ista dođe u bus i bukvalno samo sto ne pitaju jel ima ko kartu da ocitaju sa aparatom, pridju nekoj bakici za koju znaju da ima godišnju kartu, ocitaju njoj kartu, a ostale ni ne pitaju i samo izadju iz autobusa

Vrh