Mogu da idu na povećanje cena i pooštravanje naplate, samo što će to dovesti do kontraefekta. Vidno jeste da je narod nezadovoljan rastom cena hrane i nestašicom pojedinih proizvoda, kao i to da sve češće viđam da pojedini proizvodi stoje na rafovima i narod ih ne uzima, a ranije su se prosto otimali o iste. Sezona paprika je, a svega troje ljudi sam video da se prihvataju paprika. Onda, u pojedinim marketima su pre na oko sat vremena izbacivali novi hleb, sad sve češće vidim da isti stoji po rafovima, hladan, a negde i tvrd. Koliko će ovo da utiče na glasanje, ne znam, ali ako se bude nastavio takav trend, predvođen strujom, narod vrlo lako može da ponovi leto 2020, jer kad im bude dogorelo do nokata, a sve vodi ka tome, pod izgovorom rata u Ukrajini, neće da bude veselo.
Baš juče sam čuo jednog poslanika iz Lazarevca koji je spominjao izgradnju garaže u Lazarevcu, o kojoj je pisano na forumu, kako je rok za završetak radova bio par dana po početku rata, a da su radovi stopirani na istoj pod izgovorom povećanja cene troškova zbog rata.
Ovo je samo jedan mali pokazatelj situacije, u koju treba da uračunamo i smanjenje plata u pojedinim radnjama i sl.
P.S.
Osnovcima, a moguće i srednjoškolcima, daju vaučere u iznosu od 6.000 za kupovinu sportske opreme, koji važe isključivo u radnjama Sport vision. Ovo je delom i odgovor na post sa teme o bahatim vozačima.
Baš juče sam čuo jednog poslanika iz Lazarevca koji je spominjao izgradnju garaže u Lazarevcu, o kojoj je pisano na forumu, kako je rok za završetak radova bio par dana po početku rata, a da su radovi stopirani na istoj pod izgovorom povećanja cene troškova zbog rata.
Ovo je samo jedan mali pokazatelj situacije, u koju treba da uračunamo i smanjenje plata u pojedinim radnjama i sl.
P.S.
Osnovcima, a moguće i srednjoškolcima, daju vaučere u iznosu od 6.000 za kupovinu sportske opreme, koji važe isključivo u radnjama Sport vision. Ovo je delom i odgovor na post sa teme o bahatim vozačima.