делимично могу да се сложим, али имамо и ствари које плаћамо које су мизеран трошак али су подједнако неопходне као ГСП, на пример одношење ђубрета, прање улица, тровање комараца...
ја бих ГСПу дао скоро одрешене руке, тако да како људи прелазе на ГСП могу да купују нова возила и "улажу" (није улагање него трошење, јер се не ради за профит него зато што мора) у инфраструктуру, а гужве на улицама би се смањиле јер у један аутобус који заузима површину као 4-5 аутомобилиа стаје неколико десетина пута више људи него у те аутомобиле, јер се у просеку већина возе сами, евентуално једног путника
што се тиче неефикасности, ако се дозволи џабалебарење џабалебарења ће бити, да упоредим опет са одношењем ђубрета, наравно да и ту има неког завртања али нико због тога не тражи да престане да плаћа то кроз порез, а и ја то гледам овако, ако нам узимају као обавезан намет, имамо далеко веће морално право да се жалимо него овако, овако брате добровољно плаћаш, одлучио си се за услугу, платио је, и не видим смисао жаљења, ја је не плаћам, могу да се жалим и кукам ал на крају крајева ми је свакако боља стара распала крнтија која греје као рерна него ништа, кад је за џабе
проблем неефикасности би се решио довођењем једног директора, који нема вакуум у лобањи, већ је највећи стручњак у области саобраћаја, и директно се спроводе његове одлуке а не преко посредника сабора сазива и осталих глупости, он каже треба 200 трола, купује се 200 трола, ако направи глупост одговара директно на суду за издају, нема "нисам знао јбг", и да за то има јако лепу плату, али за сваког запосленог који није сервисер или возач да му се сецка одређени проценат, ГСП је таква фирма да је посао претежно физички, сервис или вожња, а ови фолиранти менаџерчићи диспечерчићи, којих је више него возача и сервисера, не раде ништа осим што једни другима намерно праве папиролошке заврзламе да би се стекао утисак да нешто раде, администрацију треба свести на апсолутни минимум, заиста не видим потребу за више од 20 СПОСОБНИХ запослених у читавом ГСПу који нису возачи и сервисери, али зато СНС види, јер ту може да гура кадрове, па то треба разоткрити и водити неку кампању у јавности да се тражи отпуштање блејача