Ima jedna mana ovog sistema, kao i bilo kog koji se zasniva na cistom internetu.
Svi znamo glavnu manu interneta - vise od 90% informacija je netacno i proizvoljno.
Kako da znamo da Djilas nece sabotirati akciju ulaskom u ovaj slobodan sistem informacija, on je ipak MAG za marketing.
Ako 99% cita ovo morala bi da uvede sistem "relativno proverenih clanova" gde bi to bio veliki broj ljudi koji cesto koristi prevoz, a ciji ce se podaci vremenom proveravati na neki nacin (potvrdom nekog drugog sa terena).
Ukoliko sistem krene tokom da se ubaci puno neproverenih (citaj DS-ovaca), sistem bi zbog netacnih informacija brzo propao, upravo kao i SMS BusPlus. Mislim da ga ljudi jako malo koriste, ne zbog same cene, vec sto vremenom nije ulio poverenje u tacnost podataka koje daje.
@astrodule
Nemoj dirati moderatore. Mozda bi u jednom trenutku forum postao popularniji zbog te teme, a mozda bi bio i ugasen zbog toga. U svako slucaju bi se tema mnogo brzo prenela na Twitter i Facebook zbog jednostavnosti i Beobuild ne bi od toga dobio nista pozitivno.
Mi ovde pricamo svasta, ali ovo je ipak neka vrsta sabotaze jednog drzavnog sistema od znacaja, pa nikako ne bi bilo zgodno da se radi preko domacih foruma. Da me neko pogresno ne razume, ne vidim nikakvo krivicno delo u dostavljanju podataka gde se nalazi neko ko nosi jaknu na kojoj pise BusPlus, ali mene nase pravosudje podseca na "Proces".