Šta je novo?

Naplata karata i kontrola - [ Beograd Plus,... ]

mene strah zanese se covek , klikcem sad non stop ali bogme moracu d apazim, zar ta usluga nije uklucena u cenu markice

Pa nigde ne piše da jeste, ali ako već nije besplatna makar mt:s je mogao dati besplatno jer su ipak oni sponzori

makarda cepaju kao pruke postpaid pa i nekako ali ovakopazi nek je i dva dinara puta 3 cetri dnevno nije malo

Izgleda da su već počeli naplatu....
Naravno to je obmana gradjana jer su najavili da počinje naplata od sutra

kopmania":d2eyzanp je napisao(la):
Izgleda da su već počeli naplatu....
Naravno to je obmana gradjana jer su najavili da počinje naplata od sutra

Испробао сам дојаву поруком неколико пута и не дешавају ми се промене на кредиту. Како год, безобразлук...

Da, moja greška :oops: nisu ni meni naplatili nešto sam se sračunao bio :)

edit: sad naletoh na ovo
http://www.b92.net/biz/vesti/srbija.php ... _id=643336

Time je ceo sistem javnog prevoza efikasniji, na stanicama ima manje ljudi, a vozila su rasterećenija jer je bolji protok putnika u saobraćaju.
:roll: :roll: :roll: :roll: :lol: :lol:

A da uvedu lepo na sve stanice one panele na kojima pise vreme i linija dolaska? Koja retardacija da se ovo naplacuje, jos im informacije nikad nisu 100% tacne...

11030":2ny9pnbv je napisao(la):
Koja retardacija da se ovo naplacuje, jos im informacije nikad nisu 100% tacne...

Nije retardirano sto se ovako los sistem naplacuje, retardirano je sto u ovoj zemlji i dalje ima nenormalno kupaca za takve stvari.

nikola011":1n3fn5br je napisao(la):
11030":1n3fn5br je napisao(la):
Koja retardacija da se ovo naplacuje, jos im informacije nikad nisu 100% tacne...

Nije retardirano sto se ovako los sistem naplacuje, retardirano je sto u ovoj zemlji i dalje ima nenormalno kupaca za takve stvari.
Joj sto nema vise reputacije, dao bi ti jednu za ovo. :)

Inace poruke ne naplacuje Bus Plus vec privatna firma koja im je to izmislila... Kad sam pitao lika koji radi u toj firmi zasto, on je rekao da imaju "troskove"... Ja pitah koje, on rece protok i hardware... Hmm... :)

Nije retardirano sto se ovako los sistem naplacuje, retardirano je sto u ovoj zemlji i dalje ima nenormalno kupaca za takve stvari

Mislim da ce im se broj kupaca drasticno smanjiti. Pre smo svi slali poruke vise iz radoznalosti nego iz potrebe. Znam da su se hvalili astronomskim ciframa upita, sama sam slala porukice na pola minuta dok cekam bas. Sad mi ne pada napamet, iako i dalje mislim da je servis koristan i potreban gradjanima. ALI da, bar za one koji placaju markicu (ne mora pojedinacna karta) bude besplatan ili simbolicne cene.

A gde se denuse oni ekrani?Najavise ih bar jos 20 na stanicama ili 100.A postavise ih samo 5 u celom gradu do sada.

vucko":tyiccwez je napisao(la):
A gde se denuse oni ekrani?Najavise ih bar jos 20 na stanicama ili 100.A postavise ih samo 5 u celom gradu do sada.

Ja vec video 2 nova, onaj na stanici Sajam koji vec radi u pravcu BB, i na BB kod trznog centra, jos nije u funkciji, ali je postavljen. Mozda ih je imalo i jos na nekim usputnim stanicama, ali nisam obracao paznju, ove sam video.

nikola011":3msnswyr je napisao(la):
11030":3msnswyr je napisao(la):

Па наравно да има. Не тако давно Ђилас је убедљиво добио изборе.....зато се он и његови пајташи и бахате.

kako-nema-kad-se-ja-s.jpg

Istina o GSP-u

U NAJAVI: Sutra, 17/9/2012, 12:00, II sprat, Velika sala
Maltretiranje građana Beograda i zaposlenih u GSP-u Bus plus sistemom

Maltretiranje Sindikata GSP-a

Otvoreno pismo premijeru Ivici Dačiću

Nedomaćinsko poslovanje i zaduživanje GSP-a osnovnim sredstvima za rad

Konferencija za novinare
Sindikata vozača GSP-a Beograd i Sindikata „Euro vozač“

Govore:

Nebojša Mitrović, predsednik Sindikata vozača GSP-a Beograd
Jovan Maljević, predsednik Sindikata „Euro vozač“
Drago Jović, Sindikat Solidarnost Srbije
Dimitrije Radičević, Udruženje penzionera GSP-a
Igor Marinković, Udruženje „Narod protiv Bus plusa“
Nebojša Aranđelović, Udruženje „Narod protiv Bus plusa“
Đorđe Perović, organizacija 99% Srbije
postavite pitanje
Direktne prenose i snimke MC događaja možete pratiti preko MC Web

stf":34ulzptm je napisao(la):
...
Igor Marinković, Udruženje „Narod protiv Bus plusa“

Odvratno mi je što se ceo ovaj cirkus sa BusPlusom namestio kao penal ekstremno desničarskim organizacijama da na mala vrata šire svoju ideologiju. Naime, iza udruženja nevinog naziva "Narod protiv Bus plusa" krije se pokret "SNP Naši 1389" (i još neke kontroverzne organizacije poput Pokreta "Kanon" i sl.). Najavljeni govornik na konferenciji je visoki funkcioner pokreta "SNP Naši 1389" - Igor Marinković:

igor-marinkovic.jpg

Doduše, on je samo jedan od govornika na konferenciji, ostali ipak imaju veze sa GSP-om i javnim prevozom u Beogradu. S druge strane, koliko mi je poznato, udruženje "99% Srbije" iz Šapca, čiji će predstavnik takođe biti prisutan, je više levičarsko, malko utopističko udruženje, u dobroj meri inspirisano globalnim pokretom Anonimusa.

Ne želim da previše politizujem temu, ali mislim da nije loše pomenuti da se iza pojedinih (svakako ne svih) aktivnosti protiv BusPlusa kriju i predstavnici određenih ekstremnih organizacija. Naročito da ne biste sutra došli u situaciju da se eventualno vaš (opravdan gnev) zbog propusta u javnom prevozu, manipulacijom iskoristi u neke druge političke svrhe.

Prisustvo organizacija koje se bore za nešto nevezano za BusPlus će samo odmoći. Naravno ne postoji način da se oni udalje, ali sa njima je borba protiv BusPlus-a osuđena na neuspeh (ja prvi neću da dođem na neki skup gde se nalazi i "oni")

astrodule":168djold je napisao(la):
Prisustvo organizacija koje se bore za nešto nevezano za BusPlus će samo odmoći. Naravno ne postoji način da se oni udalje, ali sa njima je borba protiv BusPlus-a osuđena na neuspeh (ja prvi neću da dođem na neki skup gde se nalazi i "oni")

Tacno, ali tako je. Politika udje u sve, ali na drugi nacin se nista ne desi. To ti je isto kao sto su svi bili protiv Faraonovog mosta u ovom obliku megalomanskog spomenika pa on nikog nije zeleo da cuje nego napravi sebi spomenik. I ko nas sta pita, sad samo mozemo da ga gledamo i placamo godinama. Sve sto mi ovde komentarisemo i sve sto se radi po Beogradu ovih par Faraonskih godina, sve su bile politicke odluke, nijedna sa javnom raspravom. A da, izvinjavam se, Studio B je ipak organizovao anketu za gradjane da ih pita koje ce boje sedista u CAF tramvajima.

Не разумем те ставове типа: "ја нећу доћи ако су они ту"....

То ме подсећа на покушај организације 5 година матуре: "нећу да дођем ако дође тај и тај..."
Па шта? Па сасвим је нормално да исте ставове као ја лично деле и неки који ми одговарају и неки који ми не одговарају....то је крајње нормално.

То је и један од разлога зашто нам је власт све бахатија. Скоро сам видео на нету постер групе 99% са демонстрацијама против режима у 5 светских метропола са хиљадама људи, и онда фотка Београда где нигде никог нема са потписом: "Код нас је изгледа све у реду"...

Сама чињеница да су се око исте ствари окупили утописти левичари и десничари националисти-две крајности, значи да се воде ставом да је опште добро важније од личног ега. Када мафијашки Бусплус падне, разићиће се свако на своју страну....

....међутим, некима је лични его далеко важнија ставка у животу.

Neću da idem na neki miting gde će da dođu i neki sa kratkim fitiljom i koji tu samo čekaju najmanji povod za incident. Ti ljudi nisu tamo zbog BusPlus-a.

Iz istog razloga mnogi više ne idu na fudbalske utakmice.

astrodule":1knmdkx9 je napisao(la):
Neću da idem na neki miting gde će da dođu i neki sa kratkim fitiljom i koji tu samo čekaju najmanji povod za incident. Ti ljudi nisu tamo zbog BusPlus-a.
Значи да никада низашта нећеш протестовати. Када би, хипотетички, увели порез на дисање, ти би опет остао кући, јер ће на протестима увек бити људи кратког фитиља. Тако је свуда у свету. Уосталом, зато се и протестује, јер су уди огорчени,тешко да ће се веселити и смејати.
astrodule":1knmdkx9 je napisao(la):
Не видим разлог да се не иде на утакмице. Обучеш се неутрално и понашаш уобичајено и ноко те никада неће дирнути.

astrodule":2aaynpn8 je napisao(la):

Potpisujem.

Pravilo je, a ne izuzetak, da uvek nedužni i normalni na*ebu.

Vrh