angry bird
Higher intermediate
Nisam ni znao da Subotica ima autobuse.
Ima i to kakve!Da znas kako su ocuvani....angry bird":1iktymim je napisao(la):Nisam ni znao da Subotica ima autobuse.
Nikola '93":1ept48wo je napisao(la):Ima i to kakve!Da znas kako su ocuvani....angry bird":1ept48wo je napisao(la):Nisam ni znao da Subotica ima autobuse.
.Bivis":1ept48wo je napisao(la):Evo kako se to radi u Evropi
gosha":2xw9cyqq je napisao(la):I da pitam, ako neko zna, zasto su iz nekih vozila izbaceni oni lcd monitori na kojima je bila gps mapa pomocu koje lepo mozete da vidite gde ste u tom trenutku? (bilo na linijama 45 i 82 u liaz-ima, za njih znam sigurno, mozda su bili jos negde). Dakle nesto sto je valjalo, nikom nije smetalo,naprotv, je moralo da leti napolje iz samo njima znanih razloga.
Bivis:
Evo kako se to radi u Evropi.
angry bird":35ls33ym je napisao(la):Biće uskoro "putuj Evropo" vidim ja...
Pa dobro, bar je onaj lik ispravio svoj biser 'gradonacelniku' na 'gradonacelnice'... :laugh:deka75":1093jvch je napisao(la):izgleda da je propao i ovaj fb ustanak protiv bus plusa.na protestu manje od 150 ljudi
http://www.blic.rs/Vesti/Beograd/335668/U-protestnoj-setnji-protiv-Bus-plusa-150-gradjana
deka75":112eiqxo je napisao(la):izgleda da je propao i ovaj fb ustanak protiv bus plusa.na protestu manje od 150 ljudi
http://www.blic.rs/Vesti/Beograd/335668/U-protestnoj-setnji-protiv-Bus-plusa-150-gradjana
stf":pqydja45 je napisao(la):Zašto su periferijkse linije desetkovane u odnosu na gradske?
Ali i ti ljudi zaslužuju jednako pravo da na vreme stignu gde žele i da imaju iste mogućnosti, a ne da planiraju svaki odlazak za grad kao iskrcavanje u Normandiji....
maki80":pqydja45 je napisao(la):Žao mi vas je jer mora da je prilična frustracija saznanje da si potpuno nemoćan da izađeš na kraj sa jačima od sebe bez zaštite policije.
maki80":pqydja45 je napisao(la):Kad si toliko savestan po pitanju ukidanja prevoza neplatišama kako to da mirijevo ima tako dobru povezanost sa gradom?
gosha":pqydja45 je napisao(la):Gosn Jimbo, evo recite mi vi, koliko je prosecno zadrzavanje vozila na stajalistima zbog ovoga, i kako ja, kao neko ko je platio kartu, ima VECU korist od duzeg putovanja do svog odredista? Eto samo to.
Bivis":pqydja45 je napisao(la):Kakva likuša, tri puta je sebi dozvolila da bude izbačena iz autobusa i nije joj palo na pamet da kupi kartu ako ovo nije bezobrazluk onda ne znam šta jeste.
laki72":pqydja45 je napisao(la):Danas mi kolega kasnio na posao 20 minuta jer je "Bus pljuc" postavio carinu iza BGD sajma !!! :notok: ... Ti si bio na stanici kod Ruske, pa znaš da ni jedan autobus ne stoji u mestu 20 minuta???
laki72":pqydja45 je napisao(la):Gospoda kontrolori ako nisu sposobni da pregledaju karte dok je vozilo u pokretu ne treba ni da rade taj posao. Niko nije dužan da ispašta zbog švercera i zbog njihove nesposobnosti!!!
maki80":pqydja45 je napisao(la):još kad kažu - ni jedan autobus ne stoji u mestu 20 minuta-
Toliko o poznavanju saobraćaja- to se dešava kad ljude sa trgovačkom puste da rade u prevozu...
:bash: - maltretiraju ljude i ponose se time.
kopmania":pqydja45 je napisao(la):Au onaj gore klip sa kontrolorima.. PA ono je za plakanje, ulaze izlaze iz autobusa, pogubljeni su 100 % !
nikola011":pqydja45 je napisao(la):I ja sam protiv ovakve kontrole jer joj ne vidim svrhu. Ne moze vecno da traje, a i nema previse smisla.
deka75":pqydja45 je napisao(la):izgleda da je propao i ovaj fb ustanak protiv bus plusa.na protestu manje od 150 ljudi
Jimbo":34v10x6l je napisao(la):nikola011":34v10x6l je napisao(la):I ja sam protiv ovakve kontrole jer joj ne vidim svrhu. Ne moze vecno da traje, a i nema previse smisla.
Pre svega, i nije plan da ovakva kontrola traje dugo.
Svoju svrhu ima, stvara dodatan pritisak na putnike bez karte, koji u slučaju da nemaju kartu, ne mogu da prođu tu stanicu... osim pešaka, pa kome odgovara da ne plati kartu i prepešači ceo Pančevački most, neka izvoli.
Jimbo":33m70p1d je napisao(la):....jer u našim redovima ima i ljudi sa fakultetom.
gosha":3sjck6au je napisao(la):@jimbo
ne znam kako vas tim radi u Krnjaci, ne putujem na tu stranu, ali proslog cetvrtka, kod arene, kontrola je drzala autobus 17 oko 7 minuta na stanici (vozio bicikl, stao pored i merio vreme), pri tome sofer je otvorio samo prednja vrata za ulaz, ne bih ti mogao opisati izraze lica onih pozadi koji su na suncu cekali da izadju.
Kod bloka 70 (gandijeva), autobusu 95 trebalo oko 2 minuta samo da primi putnike na obelezena vrata (na toj stanici uvek ima bar 15+ ljudi koji cekaju van spica).
Dakle kako ce nova pravila u postojecim uslovima unaprediti saobracaj?
Ne treba da se stidis sto si kontrolor, posao kao i svaki drugi. Ali ako tvoji sefovi ne umeju da organizuju vrsenje vaseg posla tako da ne napravite haos i ne remetite red voznje, onda , izvini, nisu za taj posao, prosto, kao i u svakoj drugoj vrsti posla.
Ja i dalje stojim iza svoje tvrdnje da za svoju mesecnu kartu od uvodjenja bus plusa samo je jedna stvar korisna za obicnog coveka, a to je uplata na vise mesta. SVE ostalo je isto, ako ne i gore (duze putujem zbog guzvi). I ne zelim da zamisljam da gubim vreme na semaforima (patentirajte tu vasu `busplus aroganciju` slobodno, dobro mi ne rece da zamisljam da sam u metrou) u vec postojecoj guzvi, zbog toga ga vec gubim zar ne, ne treba mi jos i vas doprinos tome,jer ne doprinosi poboljsanju ni saobracaja a ni imidza firme, ali vidim to vas ne dotice uopste.
PS
Zaposliste li novog marketing i PR strucnjaka, imali ste oglas pre nekog vremena...vidim polako ucite `persuazivnu propagandu` (iz Gebelsovih udzbenika, sudeci po onim plakatima)...bolje vi trazite saobracajnog inzenjera, neophodan vam je svakako...