belgrey
Higher intermediate
orion":2rt5q1ia je napisao(la):...Видиш ко ради тај греши, једина моја примедба је оштар став према контролорки, када јој кажеш то што имаш пуно право да јој кажеш на крају треба завршити помирљиво имајући у виду све ризике са којима се она носи на послу.
Da, u pravu si. Hvala za uslugu, nadam se da će mi pomoći da se ne izblamiram. Moram samo da dodam da u poređenju moje pravopisne greške počinjene na ovom forumu, a ne na radnom mestu i greške kontrolorke počinjenje na radnom mestu, a ne na ovom forumu ne može da stoji znak jednakosti, pa čak ni bilo kakvo poređenje.
Kontrolori koji svesno preskaču da kazne likove bez karata nisu počinili sitnu grešku. Oni to nisu slučajno uradili. Oni su svesno preskočili da urade ono za šta su ovlašćeni i plaćeni. Oni imaju pravo da traže kartu na uvid ali svojim lošim i selektivnim radom oni ovo pravo kod mene gube. Pričam o konkretnoj situaciji kada progledaju nekome kroz prste bez da kažu jednu reč, a onda dođu do mene i počnu da glume čvrstoću i profesionalnost. Ona svojom "greškom" pravi veliku štetu (kako firmi za koju radi tako i urednim korisnicima usluga te iste firme).
Svakodnevno se srećem sa kontrolama i uvek pokazujem kartu. Ovo što sam pominjao desilo se tri-četiri puta i bilo je više nego drastično kršenje radnih obaveza. Od prijavljivanja takvih osoba gsp-u nema ništa, pošto ti trebaju podaci o kontroloru a njih ne možeš da dobiješ! Niko ti se neće predstaviti ako kažeš da hoćeš da ga prijaviš.