Zipa žaba ti je super!
Ono za žensko je prijatno iznenađenje jer se ne sećam da smo imali učešća i uvek sam se pitao zašto žene ne interesuje mnogo ova oblast,dakle tih ?? su bili zapravo ++. Ovo za dlan je bila fraza,za koleno haaa na beobuildu,nema šanse..
A ov za g.brakove,zašto da ne... ako se ljudi vole šta ima veze koga su pola,pazi da ne pitaju crkvu šta se sme a šta ne sme u 21.veku,a demokratska država je obavezna da svima omogući ravnopravnost pa i ljudima istog pola koji bi da žive zajedno. :kafa: a ovo što kažeš"dolazi sa zapada" pa i mi smo deo zapadne civilazicije..u Iranu i nekim nazadnim šerijatskim civilizacijama danas ubijaju homoseksulace,kamenuju .Persijanci zaboravili da su Grci to radili njima jer su zavodili Aleksandra V. vojnike i time im slabili vojsku i Aleksandarov vojskovođa je bio njegov ljubavni partrner.što je razumljivo jer su u antičkoj Grčkoj istopolne veze bile veoma moderne i poželjne i danas se Grčkim na arheološkim nalazištma imena homseksulanih parova itd..o Rimljanima da i ne govorimo..
Ima tu i pravnih aspekata,kao što je imovina, nasleđivanje,briga o bolesnom patneru... dobar deo sveštenstva provede ceo život u istopolnoj zajednici i nikome to nije čudno..
Jedino mi nije jasno šta si mislila,kada si napisala"da se ne realizuju na uštrb prirodnih veza"?
Ne znam kako to nekoga oštećuje,osim ako neke nervira što i sami latentno i potajno žele to isto,ti su najgrlatiji, i tuku svoje žene..
Pa priroda ili Bog su stvorili i ove kombinacije,greška ili namera nije na nama da sudimo,smatra se u svetu da je 20% ljudi homo i biseksulano a ko zna koliko latentno..naučnici dugo tragaju za genetskim predispozicijama,psihološkim analizama i još uvek nema definicije kao ni uzrok zašto svi ljudi nisu uniformni odnosno zašto su neki drugačiji..prihvatanje različitosti je bilo nešto što je tabu,pre svega zbog društva koje se razvijalo pod crkvnenom dogmom, sada su te stege odbačene i naravno da će ljudi biti sve slobodniji u izražavanju svoga bića..