Izvini ali moram da ti kazem: Ti pricas gluposti!
Kakav BRE "PCM"?
Direktor ti lepo kaze koliko je bio prikljucak, jer su vec od periferije Beograda, ljudi SAMODOPRINOSIMA PRAVILI infrastrukturu. Tako je bilo, a druga opcija je bila cekati, pa ko doceka.
Ljudi su prihvatali da placaju toliku cenu prokljucka, da izgrade ili ustupe (Ako postoji adekvatan) prostor za montiranje opreme....
I sve to nije bitno.
Kakav je to argument "ocemo Liberalni kapitalizam"???
Jel sam ja to propustio neki referendum, koji je bio po tom pitanju?
A mozda bi na tom referendumu izabrali neki drugi oblik, mozda "Kapitalizam po meri coveka"?
Kakav je to argument, HR su tako uradili?
Eno ih kaju se, a mi bi izgleda trebalo da ponovimo njihovu gresku, umesto da iz nje izvucemo pouke?
Kakav ti je tek argument Madjarska nije, jer im vlada nije bila "proevropska"???
(Bice da je ova Orbanova "proevropskija"
)
I malo cinjenica. Placaju kanale telekomu?
Pa? Sta onda?!
Zamisli, jedan MOBTEL je cak 99. godine za vreme bombardovanja postavljao optiku izmedju ostalog i po koritu Save (bojazan da ce gadjati i beogradske mostove)!
Ko nece, neka pravi svoju kanalizacionu mrezu, pa nek i on zaradjuje od iznajmljivanja. A gle cuda TELEKOM jeste postavljao i kanale, te mu se moze.
Eto ti LIBERALNOG KAPITALIZMA!
I jos koju rec o monopolu.
Jel ono bese Telekom umesan u "Dulicevu aferu" postavljanja IT TT infrastrukture duz autoputa Sid - Beograd?
Ne, nije?
A da to behu "neki Slovenci", koji se posle "presvukose", a nedavno ih preuze SBB...
Ajmo jos malo o monopolu.
Zasto je Telekomu, Posti i RTS-u zabranjeno da rade KDS TV i NET?
Bukvalno ZABRANJENO!
Projekat bio spreman, dogovor o partnerstvu postignut...
I onda 5. oktobar, pa ode prica u nepovrat.
Zasto @Vradovic-u, zbog privilegovanog polozaja?
Ili da neko drugi napravi pare?
E ajmo sad malo o EU, teznjama i 'fenomenaLnim resenjima'
Kako to da telekomunikacije moraju da se rasparcaju, da se 'liberalizuje' trziste (kakva glupost inace, "trziste" jedino i moze da bude slobodno) i slicno, ali se distribucija signala u etru monopolizuje?
Gle, cuda mu cuda, liberalni kapitalizam, ali ja ne mogu da postavim emisionu opremu na parcelu ciji sam vlasnik, koja je na vrhu brda!
Ne! Ja moram moj signal da "prosledim" ETV-u (u Hrvatskoj OIV) i da im platim za usluge "obrade" i Emitovanja!
I to samo Ekskluzivno njima!
Kako to @Vradovic-u?
Pa zar ti ne rece da je liberalni kapitalizam?
Ili je ipak nekima "liberalniji" nego drugima?
Po potrebi, a?
Dakle, manimo se price o dobroj ili losoj odluci.
Odluka nije bila Nasa!
Veliki vodja je...
Pa zaje*******ao se u koracima.
Mutio ispod zita, sve tajanstveno , zakulisno, pa produzujemo, pa konsultujemo se, pa ocemo , pa necemo.
Videli igraci u sferi IT i TT tehnologija da covek nije bas sav svoj i da se u buducnosti moze svasta ocekivati, te digli ruke.
A na njegove pokusaje spekulacije, odreagovali samo,,, pa ko drugi, nego neki spekulanti
Po sistemu, APP
E sad se jadni mali 'veliki vodja' nasao u problemu. Za prodaju, ionako ima puno protivnika, jos ako to bude jeftino?
Pa ce prodje ko gologuz kad sedne na jeza
I opet da ponovim. Sve je to nebitno. Ja ovo ne dozivljavam kao pobedu, iako sam veliki protivnik prodaje Telekom Srbije!
Jer ovo je posledica ne dobijanja odgovarajuce ponude.
Nista vise, nista manje.
Pokusace ponovo, ove ili neke sledece sluge stranim interesima.
Nama je dodeljena uloga obespravljene siromasne kolonije, sto i nije toliko alarmantno, koliko je zabrinjavajuce sto smo to prihvatili i svim silama se borimo da tako i bude...
Jbg, valjda nam vekovno ropstvo preslo u gene....