Pa skrece se samo na levo tako da ima logike da semafori budu polozeni, mada mislim da je ovo prvi tako postavljen semafor u Beogradu. Vidjao sam ih po unutrasnjosti i u americkim serijama i flmovima
Ostavimo esetiku na stranu. Kao vozac bi se osecao totalno iritiran pred takvim semaforom. Prosto sam navikao, ili mi je logicno, da je gore crveno svetlo, u sredini zuto, a dole, zeleno.mastercat":fxy00i2z je napisao(la):E bem ga ne znam sada zasto je to toliko tragicno al dobro ... ima u Zagrebu
Evo razmisljam, i razmisljam, i razmisljam ... ali nikako da ukapiram. Imao sam danas pre-/po- podne malo stresan dan, pa je moguce da mi mozak ne radi kako treba :lol: . Molim te pojasni mi, zasto je logicno da semafor stoji horizontalno ako se skrece samo na levo? :/bojan87":vm4p940g je napisao(la):Pa skrece se samo na levo tako da ima logike da semafori budu polozeni,
Гоје, жао ми је што за ово можеш само да добијеш +1!GOJE":3ke7vacv je napisao(la):Strašniji je semafor sam po sebi, od toga kakav je
Evo gledam neke slike Zagreba na netu i vidim, ovo sto su napravili u Beogradu je cista 1:1 kopija Zagreba. Sada mi je barem jasno, ovaj koji je odlucio da to tako i u Beogradu treba da izgleda, sta ga je inspirisalo. Ne samo ovaj uvoz retardnih semafora koji leze sa 5 signalizacija na tri trake u jednom pravcu, a lici na startnu rampu Formule 1 staze u Dubaju ...mastercat":3trn2b6b je napisao(la):E bem ga ne znam sada zasto je to toliko tragicno al dobro ... ima u Zagrebu
medjutim":u8v8ydvl je napisao(la):Njile, pričamo o saobraćaju, ne o politici
:lol: +1 обојици!relja":u8v8ydvl je napisao(la):RGB (255,0,0) je kontra desno