razgradjevinar
Advanced
- Učlanjen(a)
- 22.08.2010.
- Pohvaljen
- 3.282
ja sam protiv drzavnih stadiona ali posto sam upravo saznao da prosecan posetilac koncerta zdravka colica ili svetlane raznjatovic za to zadovoljstvo potrosi skoro 50 000 RSD fundamentalno sam promenio misljenje. kad je vec tako jedino sto bih dodao je da stadion mora da ima pokretni krov i teren koji se uvlaci i da kapacitet ne sme biti manji od 100 000 ljudi, zasto baciti 15 miliona evra po jednom koncertu kolika je razlika u profitu sa 60k i 100k gledalaca, ako bi imali svaki dan po jedan to je 365x aj da kazemo 35 milki po koncertu to je godisnje 13 milijardi evra. uz malo bolju organizaciju mogli bi i dva koncerta dnevno, ili pre podne koncert popodne utakmica..
takodje, dokaz da se ovde radi o ozbiljnim ljudima i ozbiljnom projektu je sto sto je planiran na trasi prve linije metroa, tj jako blizu nje.. makis i surcin deli samo jedana recica, verujem da za 150 milki moze i makar pesacka pasarela surcin-makis
takodje, dokaz da se ovde radi o ozbiljnim ljudima i ozbiljnom projektu je sto sto je planiran na trasi prve linije metroa, tj jako blizu nje.. makis i surcin deli samo jedana recica, verujem da za 150 milki moze i makar pesacka pasarela surcin-makis