140 godinaNajlepsi projekat u poslednjih 70 godina. A sto se tice toga da imamo dva stadiona, idi reci navijacima Partizana da se vrate u Pionir![]()
Najlepsi projekat u poslednjih 70 godina. A sto se tice toga da imamo dva stadiona, idi reci navijacima Partizana da se vrate u Pionir![]()
Ja sam bas to i uradio, komentarisao ne samo lepotu nego i druge stvari koje si pomenuo, ali ti to ne mozes shvatiti.Lepotu nisam pominjao, slobodno komentariši i neke druge stvari koje sam pomenuo
Slažem se.Stvar je u tome što nama ovo ne treba. Imamo dva stadiona koji inače bleje prazni jer nam je liga smeće. Imamo par reprezentativnih utakmica godišnje gde Marakana završava posao. Ovaj stadion je čist luksuz za zemlju koja nema osnovne probleme rešene.
Vrednost stadiona će biti 400-500m evra. Čitao sam da je vrednost pogona za prečišćavanje otpadnih voda otprilike toliko. Zašto nismo izgradili taj pogon koji ovom gradu daleko više treba? Zašto nismo počeli izgradnju metro linije sa tim parama? Zašto nismo uradili kanalizaciju u 30% grada koji je nema? Itd itd.
Od svih stvari koje su mogli da urade sa nemalom sumom novca, oni odluče da grade fudbalski stadion na kraju sveta u zemlji gde već postojeće stadione posećuju duhovi.
Pričate kao da nedostaje novca. Novca ima, problem je kako se sa njim raspolaže. Novca ima i za bolnice, puteve, metro, vrtiće i za pogon za prečišćavanje otpadnih voda, ali i za stadion.
Problem je što se nešto (prioritetnije) ne gradi, ne što se gradi stadion.
Dug Srbije je 2012 godine iznosio 24 milijardi evra, sada je 34 tako da nemoj siriti netacne informacije.Spoljni dug je 2012. godine bio nešto iznad 14 milijardi evra, a njega su napravili svi do tada za skoro 100 godina - kralj Aleksandar, Tito, Sloba, Koštunica i Tadić. Sadašnji spoljni dug je preko 40 milijardi evra (sa tendencijom rasta na 50 do kraja sledeće godine), a ovu razliku je napravila samo sadašnja ekipa. Da situacija bude još gora, u ovo ne ulaze dugovi javnih preduzeća, koji su umnogostručeni (Telekom, EPS).
Заједно са ЕКСПО и фарбањем аутобуса.Najbesmisleniji projekat u gradu trenutno.
Bukvalno sve sto je covek rekao je tacno/Pa da, kazem ja da on iznosi netacne podatke. Lepo sto si nasao ovaj link i dokazao da ne govori istinu.
Bravo!Bukvalno sve sto je covek rekao je tacno botu sendvicarski.
Pogledajte prilog 229703
Od 2012 godine je SNS na vlasti i dug srbije se uvecao za 2.63x
Ali pazi ti taj spin koji njih uce tamo u fabrici maloumnika i sta on pise je*******oteBravo!