Šta je novo?

Nacionalni stadion

Podržavate li izgradnju Nacionalnog stadiona?

  • 1. Da, apsolutno!

    Glasovi: 137 20,6%
  • 2. Ne! Treba rekonstruisati stadione CZ i PFC

    Glasovi: 158 23,8%
  • 3. Ne! Ima prečih stvari od stadiona

    Glasovi: 346 52,0%
  • 4. Baš me briga! Neka ga Toletu ako ima para

    Glasovi: 24 3,6%

  • Ukupno glasača
    665
мене ова локација подсећа на локацију Алијанц арене у Минехну. уз изузетак - Алијанц арена има метро и Бајерн Минхен. ово наше нема ништа
 
Капије Дедиња и Капије Сењака. Извођач за капије Дедиња ће бити Ултра коп.
 
Neko se opasno istripovao sa ovim nasipanjem da je šeik od ne znam čega i da pravi cudo u pustinji, pardon na njivama
 
Да ли су вратили помоћ коју им је држава пружила?
 
Наслов нема никакве везе са текстом. Да појасним иако сам већ писао о овоме на овој теми, Црвена Звезда ће у будућности градити стадион на истој локацији на аутокоманди, који ће заузети мање места без атлетске стазе за око 45000 гледалаца. Земљиште около које је у власништву Звезде ће бити изграђено и на тај начин се обезбедити новац за све те планове. Тренинг центар по узору на Реал Мадрид ће бити удаљен 7 км ауто путем од Маракане негде код Аеродрома. Што се тиче националног стадиона, биће стадион репрезентације, евентуално неки дерби финале купа ће се играти ту. Или док Звезда буде градила стадион да ту буде домаћин мада како ствари стоје реалнија је Лозница или неки други град. На националном стадиону поред репрезентације планирано је да се конкурише са финале ЛШ или ЛЕ, можда у будућности неко првенство са земљама у окружељу да се организује, затим концерти и слично, тако да ће намену свакакако имати. Ко добро познаје менталитет и наш фудбал јасно је да је немогуће да се неко од вечитих поготову Звезда сели, а још мање реално да се дели стадион.
 
Када се направи тај модеран велики тренинг центар о коме са писао, сви помоћни терени око Маракане и све што припада Звезди може да се продају инвеститорима, а то није мало. Озбиљна површина је у питању на еклузивној локацији, а стадион модеран остаје са много мање простора и сви срећни и задовољни.
 
To ovo sto ce biti izgradjeno 2015.godine?



Ili ovaj sto je pre cetiri godine poceo za dve da se gradi?

1000003701.jpg



Ne znam o kom tacno pricas, vec smo ih par sagradili. A i ne znam sta ce nam jos jedan?
 
Друже не знам ја када ће то бити, само сам објаснио човеку изнад да не пада на причу јавности која не капира причу око тога и да Звезда неће се селити на тај нови национални стадион. Све сам лепо написао не знам чему спрдња.
 
Чуј овога..


Manojlović je dodao da grad treba da se razvija, ali tako što se neće uništavati postojeća arhitektura i zelenilo.

Које зеленило?

Screenshot (2604).png


А друго и по последњим најавама изградње новог стадиона у Љ. Богдана је планирана градња..

Screenshot (2606).png
 
Poslednja izmena:
Marakana residence ili Marakana Resort ili Marakana Kvart :)
 
  • Sviđa mi se
Reagovanja: 10k
Аутокоманда ионако треба да се реконструише, јер саобраћајно опслужује цео јужни правац, притом метро који је још у Јовиново време планиран да избије на А. команду "мало" касни.
 
Vrh