Beki
Professional
- Učlanjen(a)
- 27.10.2015.
- Pohvaljen
- 21.457
Pa nije isto, njihov ima ovaj gore deo.Ono, vidi i slep da nije isto...
I ne, niko ne šminka mrtvace za ogromne pare, tu nema nikakve računice.
Pa nije isto, njihov ima ovaj gore deo.Ono, vidi i slep da nije isto...
I ne, niko ne šminka mrtvace za ogromne pare, tu nema nikakve računice.
Ne može.Marakana moze za 50-100 miliona evra da ispunjava uslove...
Jedino ako bi se poravnali viši nivoi tribina sa nivoom istoka, oko 30. reda i onda se na toj koti, celom širinom napravio polunivo sa ulazima - što znači i ogromne zemljane radove - pa onda da se nadgrađuje šta treba. A to je, praktično, gradnja novog stadiona.Pa funkcionalnost bi se postigla ovim novoizgradjenim objektom iznad zemlje gde bi i bili ulazi.
Па добро сад, да не претерујемо, то су све неупоредиво веће земље од Србије.Pronađi uljeza:
BDP - Tajland 1,59 triliona, Argentina 1,274 triliona, Španija 2,36 triliona, SAD 26 triliona, Srbija 0,06 triliona šekela.
Па добро сад, да не претерујемо, то су све неупоредиво веће земље од Србије.
Искрено немам појма ни о чему се ту тачно ради, али ми била занимљива вест,Upravo, širomašne, male države se ne razbacuju parama za Expo.
Искрено немам појма ни о чему се ту тачно ради, али ми била занимљива вест,
мени лично ништа не значи, у сваком случају ако су домаћини увек богате и моћне земље у овој конкуренцији сигурно нећемо добити домаћинство, тако да нема потребе да бринеш.
Oni na stadionu koji je isto u rupi kao nas sa nadogradnjom gore mogu da organizuju finale LS, mi nas mozemo onda da rekonstruisemo da bar ispunjavamo uslove. Sa vise para i ulaganja, moze i finale da se igra. Ocigledno da rupa i atletska staza nisu takav bauk kao sto mnogi predstavljaju, sta vise, na takvim stadionima se igra finale LS.@Beki
Nije spomenik kulture; nisu bili ni Vembli, ni Santjago Bernabeu i - odoše u istoriju.
Ovde ćemo na kraju, iz kompleksa veličine i više vrednosti, zaštititi svaki ćumez i izbu kao spomenik kulture (i onda naravno nećemo zaštititi ništa, što se i dešava).
Mnogo si bandoglav, inače, i menjaš teze, što ja generalno držim već za bezobrazluk, al evo da ti ponovim: finale LŠ - pošto si od toga počeo, a ne od dileme da li će Zvezda i reprezentacija tu moći da igraju, sa čime nisam ni polemisao jer će moći (to je zamena teza, dakle) - na tom stadionu neće moći da se održi više nikad. Na novom i savremenom na tom mestu - da, ako bi bio dovoljno veliki. A verovatno neće biti. Jednostavno je.
Oni na stadionu koji je isto u rupi kao nas sa nadogradnjom gore mogu da organizuju finale LS, mi nas mozemo onda da rekonstruisemo da bar ispunjavamo uslove. Sa vise para i ulaganja, moze i finale da se igra. Ocigledno da rupa i atletska staza nisu takav bauk kao sto mnogi predstavljaju, sta vise, na takvim stadionima se igra finale LS.
Fucka mi se za negativne primere sa zapada, vise puta sam napisao isto ovde za druge stvari. Treba da bude spomenik kulture.
Tacan GDP: Tajland: 574 milijarda $, Argentina 641 milijarda $, Srbija 62 milijarde $Pronađi uljeza:
BDP - Tajland 1,59 triliona, Argentina 1,274 triliona, Španija 2,36 triliona, SAD 26 triliona, Srbija 0,06 triliona šekela.
Tacan GDP: Tajland: 574 milijarda $, Argentina 641 milijarda $, Srbija 62 milijarde $
Tacan GDP (PPP - purchasing power parity): Tajland 1.59 triliona, Argentina 1.276 triliona, Srbija 164 Milijarde.
Za ostale koristis GDP PPP a za Srbiju standardan GDP u istom poredjenju.
Uopste ne ulazim u argumentaciju samo ne volim kad je neko neiskren i to radi namerno. Nemoj da se sluzis ovime...
100 milijardi... pogresi covekNeiskren, napravio grešku, evo izvini nije 0,06 već je 0,16, kakba jbn promena...
100 milijardi... pogresi covek
Kakav crni spomenik kulture, nekulture možda. Ruši oba nazovi stadiona i teraj na periferiju.