A bila bi dobra fora na da je na obali reke. Ne baš u Bari Veneciji, ali malo južnije da je nego sad. Mogao bi i brodski transport da se organizuje od grada, kao jedino sredstvo masovnog javnog saobraćaja koje bi video u sledećih što godina
Čak i da postoji ta mogućnost (a postoji na drugoj obali), stadion i sve što on sa sobom nosi, baš nije nešto što bih želeo da gledam u centru.Обала код Остружничког моста је заузета викендицама и у небрањеном појасу изван насипа. Бара венеција је могла да буде пун погодак (аутопут, веза са аеродромом, железничка станица, обала па са њом и бродови, сноп јавног превоза, обод центра града, сајам, хотели...).
Generalno nemam mišljenje o stadionima u centru, verovatno negde u svetu i imaju smisla. U zemlji Srbiji...bez da ne ulazim u simboliku i da li želim da mi stadion bude na udarnoj panorami grada i da se zadržim na racionalnom - prvo spucaće gomilu para, a dobićemo sigurno neku trećerazrednu arhitekturu (koja je nedostojna lokacije u centru), drugo - ne želim stadion na mestu gde huliganske grupe mogu da dolaze peške, a kamoli u centru gradaШта фали стадионима у центру?
Што се тиче викендица на сремској обали око Остружничког моста, превише су то скупе викендице, нема ништа од њиховог уклањањаА та обала је још мање приступачна од њива где су планирали стадион.
Ako je verovati N1 koliki će stvarno troškovi da budu, mogli bi da se izgrade 2-3 mosta za te pare. Ja glasam za most na Dunavu i tunel ispod AdeDobro. MOze da se izgradi jos jedna most na Dunavu za te pare.
Pa, kao što vidiš, ova vlast je oživela greenfield politiku razvoja Beograda po utrinama i ledinima iz vremena SR Srbije. Od rekonstrukcije grada nema ništa.Ја гласам да се те паре преусмере за УМП да се цео комплетира.
Ako je verovati N1, nista u Srbiji ne valja.Ako je verovati N1 koliki će stvarno troškovi da budu, mogli bi da se izgrade 2-3 mosta za te pare. Ja glasam za most na Dunavu i tunel ispod Ade
Iako ne negiram, stvarno ne kapiram poentu komentara. Hoćeš da kažeš da je ovaj stadion ono što u Srbiji valja i veruješ Vučićevim procenama troškova?Ako je verovati N1, nista u Srbiji ne valja.