A bila bi dobra fora na da je na obali reke. Ne baš u Bari Veneciji, ali malo južnije da je nego sad. Mogao bi i brodski transport da se organizuje od grada, kao jedino sredstvo masovnog javnog saobraćaja koje bi video u sledećih što godina
Čak i da postoji ta mogućnost (a postoji na drugoj obali), stadion i sve što on sa sobom nosi, baš nije nešto što bih želeo da gledam u centru.Обала код Остружничког моста је заузета викендицама и у небрањеном појасу изван насипа. Бара венеција је могла да буде пун погодак (аутопут, веза са аеродромом, железничка станица, обала па са њом и бродови, сноп јавног превоза, обод центра града, сајам, хотели...).
Generalno nemam mišljenje o stadionima u centru, verovatno negde u svetu i imaju smisla. U zemlji Srbiji...bez da ne ulazim u simboliku i da li želim da mi stadion bude na udarnoj panorami grada i da se zadržim na racionalnom - prvo spucaće gomilu para, a dobićemo sigurno neku trećerazrednu arhitekturu (koja je nedostojna lokacije u centru), drugo - ne želim stadion na mestu gde huliganske grupe mogu da dolaze peške, a kamoli u centru gradaШта фали стадионима у центру?
Што се тиче викендица на сремској обали око Остружничког моста, превише су то скупе викендице, нема ништа од њиховог уклањања А та обала је још мање приступачна од њива где су планирали стадион.
Ako je verovati N1 koliki će stvarno troškovi da budu, mogli bi da se izgrade 2-3 mosta za te pare. Ja glasam za most na Dunavu i tunel ispod AdeDobro. MOze da se izgradi jos jedna most na Dunavu za te pare.
Pa, kao što vidiš, ova vlast je oživela greenfield politiku razvoja Beograda po utrinama i ledinima iz vremena SR Srbije. Od rekonstrukcije grada nema ništa.Ја гласам да се те паре преусмере за УМП да се цео комплетира.
Ako je verovati N1, nista u Srbiji ne valja.Ako je verovati N1 koliki će stvarno troškovi da budu, mogli bi da se izgrade 2-3 mosta za te pare. Ja glasam za most na Dunavu i tunel ispod Ade
Iako ne negiram, stvarno ne kapiram poentu komentara. Hoćeš da kažeš da je ovaj stadion ono što u Srbiji valja i veruješ Vučićevim procenama troškova?Ako je verovati N1, nista u Srbiji ne valja.