Šta je novo?

Nacionalni stadion

Ukupno 16 strana u novostima i politici citulje jel dao premjer jednu

Gde ćeš veće čitulje od ovog na sportskim priredbama

Послато са SM-J710F уз помоћ Тапатока

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=411101#p411101:1yi0kg38 je napisao(la):
spatiotecte » 16 Oct 2016 11:42 pm[/url]":1yi0kg38]Cekajte, ne razumem zasto smatrate da ce biti lose da postoji jadranska liga u fudbalu?
Bice jaca liga svakako, verujem da vise ne bi bilo da li ce Partizan ili Zvezda da pobedi, vec bi to moglo da bude Hajduk Split ili Dinamo iz Zagreba, ili mozda neki peti klub ko zna.
Meni je najveci problem tu sto bi bio problem sa navijacima, i sa tucama zbog nacionalizma u gostovanjima.
Ovako sa sportskog ugla mi je ovo pozitvna stvar.
Хајдук Сплит, Сарајево, Жељо, Будућност, Скадар, Вардар...Сви су они добродошли у лигу Србије.

20 минута чекам на Аутокоманди и лежим на сирени полицији да пожури са уклањањем павијана, те одблокирањем саобраћаја..

Близанце што пре и што даље од града..

Nije problem sad lokacija stadiona, toliko je utakmica odigrano, problem je što nikad veći tupani nisu bili na vlasti, Nebojša iz Beograda mora da blokira grad da rulja slučajno ne krene na šefa....

Jedan moj profesor je govorio da je Beograd najpametniji kad je derbi jer svi ovi drugi odu tamo. Ja ipak mislim da ce Beograd biti najpametniji kad uskor pocne biznis forum na Kopaoniku.

Nacionalni stadion umesto BW Galerije.Izgleda šašavo ali... :laugh:

imali bi najbolji travnati teren u Evropi.podzemne vode su tu obilne.

:kk:

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=437582#p437582:3qg6qjyo je napisao(la):
vucko35 » Суб Мар 04, 2017 10:12 pm[/url]":3qg6qjyo]Nacionalni stadion umesto BW Galerije.Izgleda šašavo ali... :laugh:
Национални и обновљени стадион фк Железничар- Бара Венеција :kk: :vops:

ti si neki plavounijaš? Kad smo već kod Ofke, i to je jedna od boljih lokacija za nacionalni stadion. Lokacija, most, još jedan će se graditi, blizina pruge, tramvaja, gomile prevoza....jedina mana duva kao da si go na kuli

Ма национални стадион треба правити негде на левој страни Дунава.

A kako ce to da ne bude o drzavnom trosku? Kome bi se u Srbiji isplatilo da gradi nacionalni stadion u komercijalne svrhe?

Чеферин: Инфраструктура је проблем, Влада обећала помоћ
СТАРА ПАЗОВА, 31. марта (Танјуг) - Председник УЕФА Александер Чеферин изјавио је данас да је Србији потребна знатно боља спортска инфраструктура, али и да је добио обећање премијера Александра Вучића да ће Влада Србије помоћи у изградњи националног стадиона и побољшању услова.

Чеферин, који је имао велику подршку ФСС приликом избора за првог цовека УЕФА, борави данас у посети Србији на позив председника ФШ Слависе Кокезе, заједно су обишли Спортски центар у Старој Пазови, а потом се обратили медијима.

"Највећи проблем српског фудбала је у инфраструктури. Састали смо се и са председником Владе Србије и договорили да ће помоћи у финансирању. УЕФА је већ пуно помогла ФШ и убудуће ће. Добили смо гаранције да ће у наредних неколико дана Влада Србије издвојити новац за изградњу националног стадиона", рекао је Чеферин на конференцији за медије у Старој Пазови.

Чеферин, правник по образовању, изразио је задовољство због посете Србији.

...

Он је најавио борбу са хулиганизмом, поручивши да репрезентацији Србије и клубовима прети елиминација у случају поновљених инцидената на стадионима.

"Сами фудбалски Савези нису довољни, већ и помоћ државе. Не може Кокеза да приводи људе, већ држава да реагује. Изгредници не смеју да буду на стадионима. Србија је у озбиљној опасности да се избаци из европских такмичења због инцидената, а то би била катастрофа".

Словенац је негирао могућност формирања затворене Лиге шампиона, док је, када је регионална лига у питању, рекао да се размишља о њој, али да није истина да постоји неки план.

Uskoro počinje izgradnja Nacionalnog stadiona

"U toku su ubrzane pripreme na projektu izgradnje Nacionalnog stadiona. Imamo izuzetno dobru saradnju sa Ministartsvom omladine i sporta, kao i sa drugim resornim ministarstvima. Na nedeljnom se sastajemo sa svim nadležnima. Trenutno tražimo pogodnu lokaciju i mislim da ćemo uskoro uz pomoć Uefa i Fifa doći do projekta novog stadiona", rekao je Šurbatović na Skupštini FSS u Staroj Pazovi.

"Počećemo, nadam se, krajem ove godine ili početkom sledeće sa izgradnjom Nacionalnog stadiona i Administrativne kuće fudbala", dodao je on podnoseći izveštaj.

Šurbatović je podsetio da će Nacionalni stadion biti kapaciteta od minimum 55.000 mesta kako bi Beograd mogao u bliskoj budućnosti da se kandiduje za domačinstvo finala Lige šampiona i Lige Evropa.

Izvor: B92

Jedini razlog da se gradi moze biti pritisak od strane uefa. Nama se taj posao ekonomski nikad nece isplatiti. Ako uefa i fifa hoce da pljunu 50% novca onda ok.

Jedine svrhe profesionalnog fudbala u srbiji su mafijasko-menaDJerske špekulacije, kolektivno okupljanje lokalnih narkodilera i kladionicarsko vacarenje sa prelazima, 7+ i ostalo.
Komunisticki blizanci se svakako ne bi preselili tamo.
Reprezentacijom godinama unazad upravlja falji ramadani, nikad od nje nista nece biti...
Stvarno ne znam sta ce nam ovo...

Vrh