@tragac
Onda je Makis sasvim OK predlog i uz Rad koji je meni licno favorit, predlog Makisa mi se cini kao dobro resenje.
Beki":1apvpdyp je napisao(la):
Apsolutno se slažem, da li Makiš, Ada Huja ili ako imaš još neki prostor uz Dunav posle Dorćola, Djovakovi tereni, NBGD...
Banjica, Voždovac, Konjarnik... Znate i sami kakav je haos po svim tim naseljima koja nisu uz reku, užasna infrastruktura, brda, zagadjenost, haos, gužve... Još kad desetine hiljada ljudi krene ka istoj tački...
Izvini, jel mi zivimo u istom Beogradu?
Kakav je to haos na Banjici, ja nesto nisam upucen, premda sam gotovo svakodnevno u tom kraju ili u blizini?
ZAGADJENOST ?
Na Banjici? Od cega molim te???
Verovatno od Banjicke i Manastirske sume u neposrednoj blizini :lol: :lool:
Kada desetine hiljada ljudi krenu ka istoj lokaciji, guzve su neminovne, ali kako onda predlazes Adu Huju???
Pa tu bi bukvalno svi dolazili i odlazili istim pravcem!!!
@Pantograf
Prostor IMT-a?
Lokacijski izuzetno zanimljivo. Saobracajno - pravi pogodak.
Ono sto mi se ne svidja je nedostatak drugih sportskih sadrzaja na toj lokaciji.
Po meni, to je veliki nedostatak te lokacije, te bi se uz stadion morala planirati izgradnja istih.
sa druge strane, odavno tvrdim da na teritoriji opstine Novi Beograd nedostaje sportskih sadrzaja, bar jos jedan ako ne i dva bazena, te bi ovo bila prilika da se zaokruzi celokupna ponuda.
Ne bi bilo lose razraditi ideje vezane za ovu lokaciju. :kk: