Šta je novo?

Muuusic

Najjači stihovi za sadašnji trenutak. Prvobitno namenjeni luzeru Ričardu Niksonu.
Stivi forevr!
😎

We are amazed but not amused
By all the things you say that you'll do
Though, much concerned but not involved
With decisions that are made by you

But we are sick and tired of hearing your song
Tellin' how you are gonna change right from wrong
'Cause if you really want to hear our views
You haven't done nothin'

It's not too cool to be ridiculed
But you brought this upon yourself
The world is trying to pacify
We want the truth and nothing else, yeah

And we are sick and tired of hearing your song
Tellin' how you are gonna change right from wrong
You haven't done nothin'

Join along with me say
Doo-doo-wop, hey-hey-hey
Doo-doo-wop, whoa-whoa-whoa
Doo-doo-wop, mm-mm-mm
Doo-doo-wop, oh-oh-oh
Doo-doo-wop, bum-bum-bum
Doo-doo-wop
We would not care to wake up to the nightmare
That's becomin' real life, mmm
But when misled, who knows a person's mind
Can turn as cold as ice, mm-hmm

Why do you keep on making us hear your song?
Tellin' us how you are changin' right from wrong
You haven't done nothin'

Poslednja izmena:
Питање је колико има таквих и колико их интересује ПЗЕ.

Ako su ovi već prošli 3 kruga eliminacija da bi se uopšte pojavili večeras, kakvi li su bili oni što otpadoše na startu.. 🤦

1000026810.png

Браво за Круз Роуди. Ана Ћурчин је урадила још јачу ствар, али није прошло толико запажено.
1740554989850.png

А сада бих волео да вам премијерно представим свој надалеко чувени систем оцењивања музичких нумера. Систем подразумева оцењивање од 1 до 10. Код мене преовлађује емоција, енергија, израз, оригиналност, па тек онда техника, продукција, жанр. Кажу да сам страшно строг (нека просечна песма код мене може да добије највише 2), али размислите реално када дајете неку оцену, само малецни проценат може да добије оне највеће оцене (8 и 9), а за десетку...

Немојте се изненадити што често посежем и за оценом НУЛА. То никада не радим због музичког (не)укуса, трудим се да што се тога тиче будем апсолутно објективан.
  • Bojana x David - Šesto čulo. 1 - ништа у вези са овом песмом ме не ради. Чист просек у сваком смислу.
  • Igor Simić - Ne mogu. 2 - И ова песма је просечна, али у неким тренуцима је емитовала емоцију којој сам поверовао.
  • Vampiri - Tebi treba neko kao ja. 0 - Срамота. Не постоји ни грам аутентичности, оригиналности. Песма је кавер сто пута каверованих кавера. Највише ми је криво, јер су Вампири раније имали потпуно свој израз у оквиру жанра, да би спали на ово.
  • Nataša Kojić - Up and Down. 0 - Ово није песма, него матрица за АКВАБИК. Ко је био у селекционом жирију, да му се забрани рад у струци на 10 година. Наступ равна линија.
  • Tropico - AI. 1 - Не знам шта се њима десило, као поплава да их је избацила. Певач је има озбиљних проблема са високим тоновима (као да је имао упалу грла, али је после потпуно нормално причао), и један бесплатан савет за њега - немој да певаш на енглеском! Кринџ текст, кринџ перформанс, тематика. Једино, музички гледано, песма може да прође одређени критеријум, да не добије баш нулу.
  • Jelena Aleen - Kameleon. 2 - Онако, ништа специјално, али ипак боље од већине. Жена сама изнела перформанс. ОК.
  • Filarri - Meet and Greet. 1 - На страну све, види се огроман труд који момак улаже, ипак, објективно не могу да му дам већу оцену.
  • Kruz Roudey - Sve i odmah. 2 - И поред тога што не волим овај жанр, мислим да момци имају свој израз, и да су коректно наступили.
  • Milan Nikolić feat. Caka - Storia del amor. 1 - Безвезе, усиљено и без икакве оригиналности, или емоције.
  • Ana & The Changes - Brinem. 2 - Неспоран квалитет у свим елементима, али некако изван оквира овог такмичења. Ана и њене песме, имају баш специфични моменат, публику и у том смислу је ово ипак промашена тема.
  • Iskaz - Trendseter. 1 - До рефрена онако (можда и за 3), али брате минли кад је кренуо рефрен, антиклимакс, на нивоу дечије евровизије.
  • Harem Girls - Aladin. 1 - Колико год се трудили, мени ништа није било оригинално овде, Певачица је извукла ствар, а ови дрег дечаци су кринџ.
  • Biber - Da mi se vratiš. 5 - Слатко, емотивно. Пробили су просек и донели нешто своје, а да није генеричка прерађевина етно стила. Једина песма од свих вечерашњих коју бих поново слушао.
  • MILA - GAIA. 1 - Нисам ништа осетио, ни после више слушања и гледања.
  • Anton - U grad. 2 - Ништа посебно, али ми је овде баш легао тај музички правац.

Poslednja izmena:
Vrh