Šta je novo?

Muuusic

Znao sam da će i ove godine da krene evrovizijska forumska ujdurma kao prošle godine, čim pesme budu objavljene.. ali nisam očekivao da će Došljak da je započne 😆 Vox da replicira, tu već sve ide po redu... 😌

Tačno će ponovo da bude polarizacija, polovina će biti da se eurosong vrati korenima kao događaj koji okuplja porodicu, protiv satanizma, izopačenjaštva, narkomana i izmešanih polova i rodova, za narodni melos, gnezdo orlovo/srpsko Kosovo i druga polovina nas normalnih. 😁 Beki će da se zgražava na sve.

Ja pesme još nisam preslušao pa ne mogu da se stručno priključim razgovoru i dam svoj sud. 🙂

Мени се песма свидела, није стандардна за Евровизију. Чуо сам да су Драм и Буч кесиди дисквалификовани. Остале кандидате слабије знам али очекујем ИДЈ екипе.

Došljak, preneću utiske kad budem odslušao... 🙂

Ja sam kod nje voleo par stvari...

Prvo što je u rijalitijima bila sama protiv svih koji su umislili u onakvom okruženju da su neke veličine. Čim si dozvolio sebi farmu, nisi veličina.

2. Dopadao mi se njen vragolasti osmeh kad je bila mlađa. Takođe je i prirodno prsata žena, što smatram zgodnim.

3. Ima iritantantnu boju glasa za mnoge, ali sebi svojstvenu i nesumnjivo ume da peva. U kombinaciji sa niskim rastom i visokim potpeticama, prosto je jedna komična pojava koju ne možeš da izignorišeš. Moraš da imaš neki odnos prema tome što gledaš i čuješ 🙂

4. Imala je neke homofobične izjave al sam joj u sebi oprostio baš jer je luda i zabavlja narod. 😄

E sad ne znam, možda joj je s godinama ta njena neuzemljena energija opala, al to je kako se ja nje prisećam. 🙂

Gledam na yt svašta nešto pa tako i otkrivam nove kulture... Jesu li žene Arapa uključene u narodni ples posebno, samo žene sa ženama ili su potpuno izostavljene...?

Iskreno ne znam, pa rekoh da pitam ovde...

Претходних година је ПЗЕ изнедрила неколико одличних песама и наступа. Ове године тежак крш. Има једна и по добра песма. Принц од Врање залутао у 2005. Довољно говори и то што нема ко други да се такмичи па... Тања Бањанин. Маја Николић тежак кринџ, нека Там симпатична, али песма заразно неквалитетна, Штрбац интересантна, али не баш за победу. Колико видим победиће Мими Мерцедез са исподпросечним Балкан трешом. Естонска, белгијска, грчка па чак и албанска и црногорска такмичења су била значајно боља. Потпуни шок за мене, једна од најгрђих музичких сцена на Свету, чак, последње две године иде испред нас. Да, Хрватска. Невероватно.

Штета, јер смо пар година уназад имали доста добар тренд са по 5, 6 супер наступа.

За крај, највећа легенда свих евровизијских квалификација икада игде - Тудор Бумбац, даме и господо! Уживајте:

Poslednja izmena:
To je i moj utisak... Podbacili smo. Nemam favorita kao prošle godine ili pretprošle.

Нисам поменуо генијалног маестра Седлара, ни дивну Ану Ћурчин, јер просто мислим да су ван конкуренције, али фантастичним песмама промашили такмичење.

A ja nisam pomenuo nju...

Mislim da malo jačom produkcijom ako se to tako kaže, aranžmanom, ne znam... malo da je ugruvaju, možda izbace dosadne trube i to je jedino slušljivo ove godine 😐

Ali vidim po broju pregleda da nema šanse da pobedi.

*Prebacio sam na brzinu 1.1 👌👌 samo 10% brže... i to je to.

Да ли си видео црвеног Себастијана, овогодишњег фаворита за победу?

A to je strano.. nisam ništa ni slušao 😄 polako Goje... imaš nekog eurosong fana u užoj porodici ili te samog zanima toliko unapred? 😄

Onako.. mada volim techno beat... ali nisam oduševljen... nadam se da će biti boljih pesama 🙂

Имам фанатика у породици, па ето... Уживам у праћењу свих националних такмичења. Сад је баш интензивно. Нема шта нема, а нађе се и понешто добро. Мене је баш тешко задовољити у том смислу. Ја добрим песмама дам оцену 2 или 3 од 10. Албанци су ми тренутно најјачи, дао сам им седмицу, што је за мене невероватно висока оцена.

Vrh