Šta je novo?

Muuusic

Meni Vukajla bila najbolja..

Treba ukinuti žiri i samo publika da bira.

I prethodne 2 godine bi naši pobednici publike bolje prošli na esc-u, nego ovi koje smo slali (Princ, pa i Gnijezdo orlovo)..

Jes', publika izabrala ove neke tj. oni su nakupovali najvise sms kartica 🤣

Glasace plenum sledece godine 😎

Pa realno, klinci su imali pamtljivu i ritmičnu pesmicu, a i prošle godine su bili solidni, tako da me ne čudi 12 bodova od publike..

Па, реално су студенти позвали на бојкот РТС-а, па су тиме одушевљене бабе гласале за своје фаворите.

Deca imala skroz ok pesmu, energiju i nastup za esc cirkus, na kojem bi, potpisujem, bolje prošli od izabranog pobednika..

Pa realno, klinci su imali pamtljivu i ritmičnu pesmicu, a i prošle godine su bili solidni, tako da me ne čudi 12 bodova od publike..
Nekako nema smisla da neko ko je daleko od prvog mesta i po pregledima na jutjubu i kladionicama... i svemu zivom, tek tako odjednom zabode prvo mesto.

Deluje kao neki miks da se iskombinuju ziri i publika tako da onaj narcisoidni ljigavac pobedi.

Ne znam ni sto sam gledao. Pesme su ispod svakog nivoa. Neku obicnu pesmu koja zasluzuje tipa 6/10 moze sigurno 20 ljudi u ovoj zemlji da napise. Ima i 20 dobrih pevaca u ovoj zemlji sigurno. I eto nam 20 kvalitetnih pesama na takmicenju.

Ovi sto se slepaju na PZE na smrdljivom RTS-u preko veze, od sledece godine je red da odje*******u.

Pa nek sve pesme budu u najmanju ruku ok, pa i nek nameste, necemo pogresiti i uvek cemo imati ok predstavnika.

Neko ce reci da je Evrovizija nebitna, ali dok ide na RTS-u PZE, nije nebitno. Program ce morati da bude kvalitetan, pa tako i ovaj. Ili nek idu na Pink, koji nece imati nacionalnu frekvenciju, pa nek biraju koga hoce.

Проблем је што је РТС уствари оперисан од естраде у неком чудном балону сапунице. Слушао сам оног лика Еспресо макијато, он је као фаворит, и размишљам човече па ово као Нигрутин и Виклер пре 15 година кад су се спрдали на талијанском.
Превише исфорсиране и неаутентичне композиције на РТСу, превише форсирања трећег ешалона музичке сцене. Ко зна какве све везе у позадини.

Nije ni o Konstrakti niko razmišljao kao o pobedniku pze, pa je ispala svetski fenomen.

Klinci trijumfovali na talasu mladosti i energije..da ih Grčka, ili Kipar pošalju bili bi u top 10..da se ne lažemo, a i taj esc je šit od uvođenja žirija i svake godine je pobednik publike i tamo uvek bila realno najbolja pesma, a ne žirijevske kombinacije koje su na kraju trijumfovale.. pa malo ukanale Italiju kad je trebalo da pobedi, a onda im vrate kad nije trebalo da pobede.. budalaštine.

Чуо сам скоро причу да је Констракта позвана да учествује зато што неко други није хтео па је она била други пик на драфту.

Ali Konstrakta je pobedila glasovima žirija, a ne publike, jel tako bilo?

Ne koliko se sećam.. Neda joj je dala 0..nadam se da Goje ovo neće pročitati..

Edit: bila je prva i kod publike i kod žirija..

Nije ni o Konstrakti niko razmišljao kao o pobedniku pze, pa je ispala svetski fenomen.

Klinci trijumfovali na talasu mladosti i energije..da ih Grčka, ili Kipar pošalju bili bi u top 10..da se ne lažemo, a i taj esc je šit od uvođenja žirija i svake godine je pobednik publike i tamo uvek bila realno najbolja pesma, a ne žirijevske kombinacije koje su na kraju trijumfovale.. pa malo ukanale Italiju kad je trebalo da pobedi, a onda im vrate kad nije trebalo da pobede.. budalaštine.
Pa zna se kako je Konstrakta pobedila i pumpali smo je pre finala na maks. Ko za ove pumpa? U stvarnom zivotu ne znam nikoga, na internetu sam bio sad toliko dokon da sam otisao i na ana.rs forum i video da imaju 4,5 posto glasova.

Vukayla ima 51,5.

Ali Konstrakta je pobedila glasovima žirija, a ne publike, jel tako bilo?
Bila je prva kod publike, pre toga je Sara Jo dobila manje od publike i znalo se da Konstrakta uzima 12 i pobedjuje i slozila je onu kiselu facu 😁

sara-jo-popizdela.gif

A napumpali na mladost i ritam.. pa tek nije logično da ako su anonimusi bez kinte i uticaja pokupuju glasove...

Moj zakljucak je da su im dali glasove publike tako da onaj pobedi ukupno.

Mada, sta su neke alternative bile, dobro smo prosli 😁

Vrh