ОхајоJesu ovi Ohajo, Oksajo ili Oksadzo?
Bio sinoc, kidaloDok ide radikalska turbovizija, u isto vreme u oslobodjenom SKC-u
Nekako nema smisla da neko ko je daleko od prvog mesta i po pregledima na jutjubu i kladionicama... i svemu zivom, tek tako odjednom zabode prvo mesto.Pa realno, klinci su imali pamtljivu i ritmičnu pesmicu, a i prošle godine su bili solidni, tako da me ne čudi 12 bodova od publike..
Pa zna se kako je Konstrakta pobedila i pumpali smo je pre finala na maks. Ko za ove pumpa? U stvarnom zivotu ne znam nikoga, na internetu sam bio sad toliko dokon da sam otisao i na ana.rs forum i video da imaju 4,5 posto glasova.Nije ni o Konstrakti niko razmišljao kao o pobedniku pze, pa je ispala svetski fenomen.
Klinci trijumfovali na talasu mladosti i energije..da ih Grčka, ili Kipar pošalju bili bi u top 10..da se ne lažemo, a i taj esc je šit od uvođenja žirija i svake godine je pobednik publike i tamo uvek bila realno najbolja pesma, a ne žirijevske kombinacije koje su na kraju trijumfovale.. pa malo ukanale Italiju kad je trebalo da pobedi, a onda im vrate kad nije trebalo da pobede.. budalaštine.
Bila je prva kod publike, pre toga je Sara Jo dobila manje od publike i znalo se da Konstrakta uzima 12 i pobedjuje i slozila je onu kiselu facuAli Konstrakta je pobedila glasovima žirija, a ne publike, jel tako bilo?