Wile E. Coyote":2q7conyr je napisao(la):Са теме о УМП-у, селимо се овде.
Ево, отприлике сам нацртао две варијанте како би раскрсница на доњем нивоу Мостара могла да се елиминише. Могуће је још варијанти, али некако су ми ове две најнормалније.Гага":2q7conyr je napisao(la):Јел можеш ово мало конкретније да објасниш са неком фотографијом на којој ћеш уцртати тај „надвожњачић“, како би пластичније било објашњено. Надам се да „казна“ није страшна, и немој да журиш са објашњењем, ако си у неком временском шкрипцу.Wile E. Coyote":2q7conyr je napisao(la):Јао, кад би направили мали надвожњачић и елиминисали семафоре на Мостару...
Хвала унапред, а објашњење наравно на теми „Газела“, да не гушимо ову.
boca-ica":2h7cpqbm je napisao(la):Da li je sada prilika da se iskoristiti rekonstrukcija i za ovo
Wile E. Coyote":2h7cpqbm je napisao(la):Са теме о УМП-у, селимо се овде.
Ево, отприлике сам нацртао две варијанте како би раскрсница на доњем нивоу Мостара могла да се елиминише. Могуће је још варијанти, али некако су ми ове две најнормалније.Гага":2h7cpqbm je napisao(la):Јел можеш ово мало конкретније да објасниш са неком фотографијом на којој ћеш уцртати тај „надвожњачић“, како би пластичније било објашњено. Надам се да „казна“ није страшна, и немој да журиш са објашњењем, ако си у неком временском шкрипцу.
Хвала унапред, а објашњење наравно на теми „Газела“, да не гушимо ову.
Зашто би ширили? Овако и даље постоје 3 траке на самом мосту, а смањује се гужва за укључивање (овај мој предлог је са постојећом ширином).vucko":3k3p2jtp je napisao(la):Njile,to jedino ako prosire na 4 trake gazelu izmedju rampi to jest mostovsku konstrukciju,to bi bila savrsena stvar mada ne verujem da ce se to desiti.
Комшија, тако би требало да буде !Uzegli Zejtin":1bmtmqsa je napisao(la):Нешто ми сад није јасно, јесу они то асфалтирали крајњу десну траку у смеру ка Нишу и сада раде средњу и претицајну па се селе на смер према Шиду?
ftj":nwwk0fts je napisao(la):Meni se čini da su raskantali neki asfaltirani deo pa ga asfaltiraju ponovo i pretpostavljam da je zbog toga zatvarana cela strana ka Nišu a nije bilo planirano? Valjda će sad uraditi kako treba.