dragan
Professional
Moja naredjenja ne mogu da odbiju te gradske institucije.. . zato što samo ispujnavaju šta im se naredi, a ništa ne odbijaju.
Moja naredjenja ne mogu da odbiju te gradske institucije.. . zato što samo ispujnavaju šta im se naredi, a ništa ne odbijaju.
Ja pišem o "Plovnom putu" koji će biti i dalje omogućen posle izgradnje mosta, a za to ne moram da gledam "brodove kako se mimoilaze". Za mene su bitna zvanična dokumenta, a ne odokativni utisak nekog laika.Dragane, nikad nisi video brodove kako se mimilaze na ovom delu reke, . .
"Plovni put" je autoput za brodove i svako plovi svojom stranom. A, naravno da će to biti omogućeno posle izgradnje mosta i neće biti nekih problema kao što misli dežurni spamer. Kad počne političarenje i nabrajenje projekata koje veze nemaju sa ovim mostom, onda je besmisleno da učestvujem u takvom tračarenju na ovoj temi.. . u prostoru za manvrisanje kod suženja reke se ubacuju - dva stuba u reci...
I dodas sicvea i imas top 3 najvece konjine koje su se ikad ista pitale u Beogradu.Najgori gradski arhitekta (u ozbiljnoj konkurenciji) i najgori izabrani gradonačelnik u istoriji grada...
I nikad većom upotrebom žute, narandžaste i crvene boje.Aha, da, taj čuveni argument autoriteta sistema i države... "država radi za dobro nas građana".... pa menja urbanističke planove ne po želji i potrebama građana nego investitora.
Kao i ovaj novi instant GUP sa nikad kraćim vremenom za uvid.
Lažni plan sa lažnim "postojećim biciklističkim stazama" za koje dobro znamo da - ne postoje.
Koliko samo laži po podmetanja ima na ovoj temi.
Ko smo mi da preispitujemo državne institucije?I nikad većom upotrebom žute, narandžaste i crvene boje.