Kompromis koji podrazumeva pogoršanje uslova za život zbog nečijih interesa i nije baš kompromis već pobeda jedne strane...
Vi to vidite tako, ja vidim kao sveukupno poboljšanje, uz sve minuse.
Kompromis koji podrazumeva pogoršanje uslova za život zbog nečijih interesa i nije baš kompromis već pobeda jedne strane...
1 - Naša svakodnevica, u bilo kojem delu grada, takvo ponašanje ljudi apsolutno demantujeLjudi neće dolaziti kolima ako ne budu imali gde da parkiraju ta kola. Dolaziće autobusom, biciklom ili peške. Vrlo jednostavno, zar ne... ?
Ja živim već 30 godina u bloku 70a.Jesi završio? Ima još? Brzo nabijanje poruka ima neki razlog?
I sve to nabrojano - kao mere izazvane jednim mostom?
Sasvim dovoljna argumentacija da most - ne treba graditi.
Pa to važi i za tebe, i ti možeš da napišeš da živiš bilo gde.Svako može da napiše da "živi" bilo gde.
3000 tvojih (navodnih) komšija je potpisalo peticiju protiv mosta.
Možeš i ti da pokreneš peticiju "Za".
I ponovi ljudima svu ovu tvoju argumentaciju sa foruma.
Pa da vidimo.
Znači ti ne živiš ni u bloku 70 ni u bloku 70a...Kad praviš taj referendum za most? Pošto je peticija protiv već predata, sad bi valjda trebalo da se izjasne oni koji su "za".
Pa što ostali se ne izjasne?
Ko je hteo - izjasnio se.
Hajde, organizuj se, napravi ti svoju peticiju, objasni ljudima te svoje planove, pa da vidimo šta će da bude.
I da, ja nisam rekao sa sada živim tu, nekad davno jesam (pre tebe - navodno ) i imam neki plan da se uskoro ponovo skućim tu u komšiluku.
Znači ti ne živiš ni u bloku 70 ni u bloku 70a...
Dovoljna je ta jedna peticija za referendum.
Referendum ne raspisujem ja nego onaj ko je za to nadležan.
Ide ti u prilog referendum sa tolikom podrškom, pobedićeš sigurno...
Radim, idem na posao. Nemam vremena da stojim na ulici i sakupljam potpise ni za koga.Da, to sam već i rekao ranije na ovoj temi, i sada sam i tebi objasnio, da ne bude nikakve zabune. Ali tu sam, blizu
Ti si taj koji je prvi spomenuo nekakav "referendum", niko nije pre tebe, zar nećeš da imalo se potrudiš da do njega i dođe?
Da objasniš ljudima te svoje ideje za parkiranje, za krčenje i gradnju na Adi...
Zar će sve da ostane na jednoj peticiji protiv?
Niko ko je "za" neće da se angažuje
Referendum sam i ja predlagao, ali na opštinama Novi Beograd, Zemun i Surčin, jer bi stanovnici tog dela grada najviše koristili takav most do Ade.Koliko još ljudi živi u blokovima 70 i 70a pored te tri hiljade?
Koliko njih nije potpisalo tu peticiju?
Ja nisam i ne želim.
Peticija? Super, ajmo na referendum.
Postoji širi Javni interes i nisu u pitanju samo stanovnici dva bloka koji su potpisali peticiju protiv izgradnje podzemne garaže duž ulice O.B. (radi navodne seče lipa) i izgradnje mosta.