Ovde će totalni haos da nastane kada budu pustili od Preljine do Adrana, kad krene da se spaja saobraćaj sa autoputa sa lokalnim, barem dok se ne otvori kompletan Moravski koridor. Drugo, na tom mestu sada nije ni moguće napraviti kružni tok jer se odamah preko puta nalazi groblje.Eto direktnog dokaza o katastrofalno lošem planiranju detalja izgradnja novih saobraćajnica.
Ovde će totalni haos da nastane kada budu pustili od Preljine do Adrana, kad krene da se spaja saobraćaj sa autoputa sa lokalnim, barem dok se ne otvori kompletan Moravski koridor. Drugo, na tom mestu sada nije ni moguće napraviti kružni tok jer se odamah preko puta nalazi groblje.
Какве везе има што је снимао у 7 ујутру када су радови на Коридору почели децембра 2019 а данас је април 2025 и посебно то што су се клели да ће до овог Видовдана бити пуштено Прељина - Адрани?Napisao je čovek da je snimano u 7 ujutro.
Ima veze kad je snimano, možda se stubovi rano ujutru skupe od hladnoće pa ih ne vidimo. Sad je baš zaladnelo, neka dronovi snimaju posle podne.Какве везе има што је снимао у 7 ујутру када су радови на Коридору почели децембра 2019 а данас је април 2025 и посебно то што су се клели да ће до овог Видовдана бити пуштено Прељина - Адрани?
Stvar je u tome da su trebali da napadnu sve stubove u isto vreme da rade a ne jedan po jedan,već su trebali grede da postavljaju a oni su daleko od toga a ne u koliko je sati sniman video.Sve mi se čini da je BehtelEnka poustila gas...Napisao je čovek da je snimano u 7 ujutro.
druze moj, pa pre cu ovde da se vozim nego Bulevarom Patrijarha Pavla, sin ce mi u srednju skolu bez da je svestan da je nekad tramvaj isao za KnezevacСамо се гаража у центру Лазаревца спорије гради него ово....![]()
Ne mogu sporije sigurnoДа ли могу ово спорије да раде ?
Imaju jednog radnika i jednu masinu pa covek radi punom paromStvar je u tome da su trebali da napadnu sve stubove u isto vreme da rade a ne jedan po jedan,već su trebali grede da postavljaju a oni su daleko od toga a ne u koliko je sati sniman video.Sve mi se čini da je BehtelEnka poustila gas...
Baš njih briga, kako vidim.Да ли могу ово спорије да раде ?
Pa ti Perkane na svim temama relativizuješ stvari
Ajde, šalim se malo, nema potrebe da penite oko neefikasnosti države i nepošovanje ugovora i neostatka penala i tako bliže
Pa za sve što si naveo je kriva država i njeni činovnici, koji su postavljeni da obavljaju posao za NAS. Cenu toga plaćaju isključivo građani novcem, a oni koji su postavljeni, bi trebali da snose političke, moralne i krivične sankcije. Međutim, to je ovde ukinuto odavno.Polako... kod nas očigledno stvar ide po sistemu :
1. Uđi u projekat nespreman, pa kad krene...
2. Prihvati produženja rokova jer si sam kriv za to, npr eksproprijacija i slično... pa kad se završi sa probijenim rokom od nekoliko godina...
3. Moli boga da sve frlje isplivaju u garantom roku, inače hebiga... i na kraju...
4. Hapsi za sve pizdarije koje su napravljene...
Nikad ne omane... uvek ovako.
Neminovno kao i izlazak sunca, koliko god se trudili da se stvari poprave.
Za utehu, ostane put na korišćenje - dobro smo prošli, mogla je ostati i ledina.
Ništa ja ne relativizujem, samo konstatujem realnosti života uz shvatanje da je progres kategorija koja se vremenski meri decenijama i da će na kraju sve to da se upristoji, samo što do tada ko živ ko mrtav. A prečice nema, što je više tražiš, više se kanališ.
Jok... krivi su za sva sranja koja su napravili...E pa izvini molim te, a za šta su ONI krivi. Ovde u ovoj zemlji, ni za šta.