Šta je novo?

Moravski koridor E-761 (Pojate - Preljina)

Tik uz auto-put dobrim delom i završava se kod Magnohroma na kružnom toku
Znas li sta o toj obilaznici? Video sam da su kod viseceg mosta (tehnograd) raskopali tamo prema deponiji ali ne znam dokle su stigli. I da, kada neko dodje u Kraljevo, kada se iskljuci sa autoputa prvo sta ce videti je deponija. Milina.

Послато са Redmi Note 8 Pro помоћу Тапатока

Znas li sta o toj obilaznici? Video sam da su kod viseceg mosta (tehnograd) raskopali tamo prema deponiji ali ne znam dokle su stigli. I da, kada neko dodje u Kraljevo, kada se iskljuci sa autoputa prvo sta ce videti je deponija. Milina.

Baš tako, ide pored deponije. :rolleyes: Pokušaću da nađem plan.

Baš tako, ide pored deponije. :rolleyes: Pokušaću da nađem plan.
Ukoliko je ne izmeste, mada tesko. Ok za plan nego dok si snimao jesi li sta video oko te obilaznice? Dokle su sta radili? I mislim bas ti, da si mi objasnjavao da ce se kasnije produzavati onde na pocetku dve trake u Dositejevoj gde je sada vulkanizer, i dalje ici do kruznog toka u Ribnici.

Podvuko sam crvenu liniju. Kreće od kružnog toka u Adranima i završava se na kružnom toku kod Magnohroma.
obilaznica.png

Je l se ta obilaznica gradi u paketu sa autoputem ili je samo u planu?

Pa ta obilaznica bi rešila sve probleme da je napravljena pre mnogo godina, a ovako sa AP, koja će biti njena svrha?

Да ли могу ово спорије да раде ?
Izgleda da su pročitali šta si pisao. Sinoć sam prošao ovuda, na ovom prvom stubu do puta(sa leve strane) su postavili ovu stopu i bilo je na njemu bar 15 radnika. 30tak radnika ukupno na obe strane. Pošto sam vozio nisam mogao da slikam i da detaljno zagledam. Delovalo je živo, bilo je nekih dizalica i kamioni su se kretali (sa desne strane)

Za Kruševac i Kraljevo najbolje bi bilo da je putarina besplatna, ako ne za sva vozila, onda za ona samo koja ulaze i izlaze u zoni tih gradova. Za Kruševac bi to bile petlje Istok - Zapad - Koševi, a za Kraljevo bi to bili Kamidžora - Adrani - Vrba (eventualno). E sad, to bi moglo da se izvede na više načina, da ima volje, jer neki ljudi ne žele da plaćaju putarinu pa samim tim koriste lokalne saobraćajnice. Obe obilaznice su na dugom štapu, jer je autoput tu i ovima na vlasti nije prioritet izgradnja istih

Za Kruševac i Kraljevo najbolje bi bilo da je putarina besplatna, ako ne za sva vozila, onda za ona samo koja ulaze i izlaze u zoni tih gradova. Za Kruševac bi to bile petlje Istok - Zapad - Koševi, a za Kraljevo bi to bili Kamidžora - Adrani - Vrba (eventualno). E sad, to bi moglo da se izvede na više načina, da ima volje, jer neki ljudi ne žele da plaćaju putarinu pa samim tim koriste lokalne saobraćajnice. Obe obilaznice su na dugom štapu, jer je autoput tu i ovima na vlasti nije prioritet izgradnja istih
Najlakši način da se to odradi je da gradjani kupe ili dobiju na korišćenje tag i da im se na kraju meseca sve relacije na odredjenoj zoni tarifiraju kao O dinara.

Time ne bi angažovali sistem da im štampa onu karticu ili da im se štampa račun i da se angažuje zaposleni na bilo kom delu postupka.

Jedina akcija koja bi trebala biti uključena je deo programa tj deo koda u softveru koji obradjuje račun koji se na kraju meseca skida sa kartice ili šalje korisniku.

Time i posredno ubrzali prodaju tagova i njihovo korišćenje čime se otvoreno hvale.

Medjutim tako nešto odavno traže vlasnici gradske karte iz okoline Beograda ali Putevima je lakše da štampaju propusnice i da ta vozila čekaju u koloni ponekad i od desetak vozila DA NE PLATE putarinu sva četiri puta kad na primer idu iz Mladenovca za grad i nazad.....Apsurd zar ne.

Jedina ograda za takvog korisnika bi bila da tag važi samo na te tablice i da mora da ima platnu larticu što priznaćete nije ništa specijalno teško.

Vrh