To nije odgovor na pitanje koje je glasilo šta je zadovoljavajuće rešenje za vas problem. To je put za rešenje problema a ne ishod.
Šta je ono sto je za vas zadovoljavajuci ishod? Šta je ono sto tražite od države?
Šta da napišem a da deluje odgovarajuće?
Nama je uništena imovina. Nasilno su nam ušli na imanje. Rade preko našeg puta. Ne znamo kuda ćemo ići dalje. Prave most iz kojeg voda izlazi skoro pod pravim uglom (po nacrtu) i znamo da će opet da izlije u naše dvorište i naše livade. Pokušali smo na sve ovo da ukažemo nadzornom organu, L. Berger. Oni su sve razumeli, bar njihov stručnjak sa kime sam pričala na terenu. I opet ništa, prave most onako kako će voda nas ugroziti. Imanje su nam razgradili.
Mi Koridore ne zanimamo.
Za njih, sa nama je rešeno sve još pre 3 godine. Tako je po dozvolama i prijavama radova /postoje upravni sporovi za poništaj tih dozvola/
Čak tvrde i da je rešenje o eksp. izvršno, znači da smo isplaćeni, što je prosto strašno, kao i to da na sve ovo niko ne reaguje.
Šta je sve samo kod nas rađeno sa dokumentacijom, prosto ako ne bude lične odgovornosti, onda to tako može i nadalje da se radi.
Po onom što videh u njihovom programu poslovanja za 2024.g. nisu uopšte naveli pokrenute upravne sporove na ovom auto-putu. Ispade da su oni sve rešili, da se vode postupci oko naknade...
Da ih zanimamo, ne bi ušli na silu kod nas, uz policiju.
Zato sam napisala - poštovanje zakona. Jer razgovora nema,
Ne može neko tek tako d provuče auto-put kroz naselje, a da ne misli kako će rešiti probleme koje takav objekat izaziva.