Šta je novo?

Moravski koridor E-761 (Pojate - Preljina)

Та жена дави овај форум и линчује све остале чланове истог. Ок је да напише један пост о томе, а не 6-7 за редом и недељама у назад једно исто. Страшно непријатно спамовање. Просто гуши више тиме. Изгубљена је свака разумност и суштина ове теме.
Shvatam da nije baš atraktivno to što ona piše (mada nikad nije na odmet podsetiti se kakav odnos ova država ima prema svojim građanima), ali brate sve što nas ne interesuje lako možemo preskočiti jednim pokretom prsta. Kako god, tu su moderatori da odrede šta i kako sme da se piše, ja lično mislim da se žena drži teme i da ne iznosi ništa što nije istina.

Evo jedno pitanje od druge članice, na zalost pratim, ali ne pomno, pa :

Kakva je prognoza za otvaranje deo do Čačka?
Ja nisam videla na Sentinelu obrise petlje, kako to napreduje, mize li da bude do kraja 2025.godine?

Evo jedno pitanje od druge članice, na zalost pratim, ali ne pomno, pa :

Kakva je prognoza za otvaranje deo do Čačka?
Ja nisam videla na Sentinelu obrise petlje, kako to napreduje, mize li da bude do kraja 2025.godine?
Najvili su da će biti do kraja sledeće godine a pošto je skoro sve odrađeno što se tiče pripremnih radova trebalo bi da bude možda i ranije. Petlja se radi ali slabo, mislim da će sledeće godine biti dosta intezivnije.

Vrh