Ово до Крушевца-запад не знам да ли могу овим ритмом урадити до Нове године, бар се надам да могу, треба скинути стари асфалт са обилазнице, насути поново, кишна канализација....има ту доста посла. Није немогуће! Што се тиче изградње путева, то је једина област где има напретка у Србији. Све остало је углавном пропало и то са намером! Индустрија не постоји, пољопривреда се систематски уништва. Воде су продате, ИТ индустрија ради за некога ко свакако није одавде. Све или убрзано пропада или је већ пропало!
Druže, nemoj da mi kojim slučaješ zameriš jer stvarno nisam zlonameran. Dobro dođe kada neistomišljenici podele svoje stavove i mišljenja i unapred ti se izvinjavam ako se kojim slučajem osetiš uvređenim.
Kažeš da je izgradnja puteva jedina oblast gde ima napredka u Srbiji, a zatim se nadaš da li će jedna od najačih firmi na svetu za 9 meseci da završi autoput u dužini od nekih 6km. I to na deonici gde je završeno bar 30% radova. Da je normalna i odgovorna država u pitanju taj autoput ne da bi bio završen za narednih 9 meseci, nego bi već godinu i po dana njime tutnjala vozila, Napredka u izgradnju puteva ima jer svaki novoizgrađeni kilometar je neki napredak, ali taj napredak nije dovoljno brz i zarad tog napredka trpe druge oblasti. Takav napredak mi liči kao ono kada otac kupi sinu telefon "Sine, sutra ti uplaćujem za novi telefon, ali u narednih 24 meseca nema užine u školi, nema novih patika, a za školske udžbenike moraš da se snađeš sam. Telefon dobijaš za 5 godine".