Šta je novo?

Modernizacija GSP-a

Prilično su veliki... Ala će biti udaranja laktovima, torbama i rančevima u validator prilikom ulaska i izlaska u vozila...

Ali deluju jako kompaktni i izuzetno jako su pricvrsceni za sipku. Mislim da ovo moze da izdrzi poprilicno udaranje. Naravno svako udaranje ima granicu, tipa izdrzace svakodnevno habanje, stiskanje, pritiskanje, naslanjanje, ne namerno udaranje, ali namerno pesnicanje verovatno nece izdrati.

Леп је овај апарат, али док они уграде у сва возила хулигани ће пола почупати. И било би боље да је окренут ка вратима и да се"откуца" карта чим се уђе јер већина људи трчи за место и неће хтети да направи који корак због апарата :)

Pa i jesu okrenuti ka vratima... Zbog toga mi i deluje da će biti sudara između njih i putnika prilikom ulaska/izlaska...

au odma svi crno gledate i to u najgluplje stavke koje može da se dese. Sudar sa aparatom wtf :notok:
nije to TV od 42 inča

Јој боже :bash: Од одраза врата у ону рекламу учинило ми се да су врата гледајући слику иза апарата. :D
photo0202c.jpg

Da cudan odraz u reklami :D , svi aparati su okrenuti ka vratima, tako da su jako pristupacni prilikom ulaza u vozilo

Inače aparati mogu da rade, dnk analizu,skeniranje oka, te se vandalizam ne isplati :D

Пошто сад не могу да заглаве апарат динаром, сад ће лепити налепнице преко њега :laugh:

Jedino rešenje da ga stave u rešetke,model za Balkan.. ;)

Stvarno me zanima kako ce ispasti situacija sa njima.

Sigurno ce se prizvati pameti i postaviti ih sa druge strane vozila,samo je pitanje koliko vremena ce trebati da to skapiraju.

Најбоље би било да уведу улазак на средња врата и ту поставе кондуктера и пар апарат, и кад год неко уђе мора да откуца карту. То не би правило гужву као кад би се улазило само на предња јер се улази на двоје врата, а не једна и на средини су па се путници лакше распоређују :D

Ja neznam ali narandzasti aparati ko ih se sjeca bili su rasporedjeni bas prekoputa svakih vrata jos uvijek stoje sipke na kojima su isti bili pricvrsceni a ovome aparatu negine naljepnica 1389 i slicne :laugh:

Kad si već postavio tu staru fotografiju, evo jednog bivšeg prodajnog mesta, na kome još uvek ovo stoji. Uslikano pre par dana :D

1zvtx13.jpg

28tw8ht.jpg

ddjl2h.jpg

Tu su i cene :) (kliknuti na sliku za uvećanje)

Александар":3co95uoo je napisao(la):
Kad si već postavio tu staru fotografiju, evo jednog bivšeg prodajnog mesta, na kome još uvek ovo stoji. Uslikano pre par dana :D

1zvtx13.jpg

ау што је добар овај лого, ко из неког Београда у паралелном универзуму!

Taj plakat kojim se tako nadugačko i naširoko lobira da se kupuju karte i markice je čini mi se iz 1999, perioda kada je kucanje karte bila vrlooo retkaaa pojava. :)

Mene podseca na buducu drugu liniju bg voza i recimo zumiranu stanicu prokop sa pogledom na te dve linije.

Totalno postapokalipticno,I agree.

Ако није монтажа, много је добра фора... :lol:

Zaboravili su da kažu građanima,da kao oskrnavite validatore bićete dezintegrisani.. :kafa:

Vrh