Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Ali deluju jako kompaktni i izuzetno jako su pricvrsceni za sipku. Mislim da ovo moze da izdrzi poprilicno udaranje. Naravno svako udaranje ima granicu, tipa izdrzace svakodnevno habanje, stiskanje, pritiskanje, naslanjanje, ne namerno udaranje, ali namerno pesnicanje verovatno nece izdrati.
Леп је овај апарат, али док они уграде у сва возила хулигани ће пола почупати. И било би боље да је окренут ка вратима и да се"откуца" карта чим се уђе јер већина људи трчи за место и неће хтети да направи који корак због апарата
Најбоље би било да уведу улазак на средња врата и ту поставе кондуктера и пар апарат, и кад год неко уђе мора да откуца карту. То не би правило гужву као кад би се улазило само на предња јер се улази на двоје врата, а не једна и на средини су па се путници лакше распоређују
Ja neznam ali narandzasti aparati ko ih se sjeca bili su rasporedjeni bas prekoputa svakih vrata jos uvijek stoje sipke na kojima su isti bili pricvrsceni a ovome aparatu negine naljepnica 1389 i slicne :laugh:
Taj plakat kojim se tako nadugačko i naširoko lobira da se kupuju karte i markice je čini mi se iz 1999, perioda kada je kucanje karte bila vrlooo retkaaa pojava.
Ovaj veb sajt koristi kolačiće radi prilagođavanja sadržaja, poboljšanja korisničkog iskustva i očuvanja prijave ako se registrujete.
Nastavkom korišćenja ovog veb sajta saglasni ste sa našom upotrebom kolačića.