Ne razumem nesto. OK januar 2012 ali mislim da je to prosto glupo jer ljudi ce vaditi u septembru oktobru nove legitimacije, da bi ponovo u januaru vadili nove sa cipom(ili sta vec). Gde tu ima logike :lol: Bas se vidi da smo Srbi :laugh:
Homer Jay":fo0blu22 je napisao(la):U busevima gde jos nisu montirane te spravice, soferi vole da se nalakte na tu sipku razocarace se kad im stave te dzidza-bidze, taman su nasli pozu za udobnu voznju...
aladin2908":2zjaqmvo je napisao(la):stavice ih na one sipke sto su dole ispla iz lezista pa lebde u vazduhu skoro...probaj tad da ubacis karticu u taj uredjaj i da balansiras na sipci...
Usput da li ce te kartice biti izdavane na godinu dana, kao i sad platis recimo 2500 za radnicku i vozis se svaki mesec ili ce biti po principu koliko si uplatio toliko se i vozis...
da da kada sam bio na moru u hrvatsoj, pre oko 5-6 godina, su imali taj sistem, svidjalo mi se da samo priblizim novcanik bez otvaranja a on skine pare... ekstra je to za pretplatne karte ko bi se naplacao karata ako mora da menja vise prevozaFelix55":99psnohz je napisao(la):aladin2908":99psnohz je napisao(la):stavice ih na one sipke sto su dole ispla iz lezista pa lebde u vazduhu skoro...probaj tad da ubacis karticu u taj uredjaj i da balansiras na sipci...
Usput da li ce te kartice biti izdavane na godinu dana, kao i sad platis recimo 2500 za radnicku i vozis se svaki mesec ili ce biti po principu koliko si uplatio toliko se i vozis...
- Kartice se ne ubacuju u uređaj. Dovoljno ih je samo približiti kućištu uređaja da budu očitane.
- Biće u ponudi pretplatne kartice, nešto slično dosadašnjim markicama, sa uplatom mesečnih iznosa unapred (povoljnija varijanta za one koji često koriste gradski prevoz), a moći će da se nabave i prepaid kartice za vožnju, koje se dopunjavaju po želji a pri svakom očitavanju u vozilu skine se određeni iznos sa nje, tako da se koristi dok se kredit ne istroši, pa zatim treba svratiti do trafike da se kartica opet dopuni.
Felix55":3d70oy0x je napisao(la):a moći će da se nabave i prepaid kartice za vožnju, koje se dopunjavaju po želji a pri svakom očitavanju u vozilu skine se određeni iznos sa nje, tako da se koristi dok se kredit ne istroši, pa zatim treba svratiti do trafike da se kartica opet dopuni.