Уводну реченицу обрисао мод. Влада
postoje specijalni klimatizacioni sistemi samo namenjani gradskim busevima, npr 1 zglobni ima 6-7 malix klimica koje idu cik-cak po krovu-pogledajte liniju 1 u stokxolmu za stora essingen...scanije su im vrx sa time, sto znaci da ako se neko upuva kod 2gix vrata ta klimica ce raditi brzim intenzitetom menjanja vazduxa...dakle bas pametan sistem, dok ovi obicni sto stabe 2, 1 napred 1 pozadi rade za celo vozilo i nemaju tu pogodnost....al bolje ista nego nista...
inace neka se direkcija za javni prevoz ne gsp pozabavi malo nomenklaturom linija jer je nedopustivo da u centru ovolikog grada sve 2cifreni brojevi... lupam 507ica ex 500 u londonu ide kroz sam samcijat centar za victoria station ako se ne varam...ali smesno je da pricam o velikim brojevima kad nemamo ni nulu, 1,4,8 npr a i jos 20 i nesto brojeva dpo 100 fali, sad rekose da ce uvesti 49 al zato izbacili 36, ali ljudskoj gluposti u srbiji nikad kraja pa tako 36ice sad i nema, 37ica puna ko brod, a na 38 samo 1 bus!!!!!!!! to ni ne racunam za liniju, 69 isto shuttle za radnike, pa dal su oni normalni, znaci dusa me zaboli kad vidi mta new york city bus da imaju 20 depoa u svim ali svim delovima grada, i svaki depo ima svoj logo, a svaki bus ima logo na sebi kom depou pripada + odredjene brojeve po serijama, da li ce biti do 1000, 1000, 2, 3, do 8000, 9000 i za to npr imaju 4500 buseva a brojevi odose do 16000, dok u bg ima mercedes conecto iz pogona kosmaj 177, trola niskopodna 177, a sto je nerealno, isto conecto 156 a iza njega na 29ci stane trola zglobna 156, video sam to milion puta svojim ocima, a da sam slikao i pokazao nekome mislio bi da je photomontaza, dakle vozilo u gsu je unikat i mora imati jedinstveni broj... opet ima 001, 01, 1, ili jos gore busevi iz pogona zemun su na 300 a i tramvaju su na 300 vecina, pa ima oko 50 buseva i tamvaja sa potpuno istim garaznim brojevima, i kad neko dodje u bg iz belog sveta oseca se ko da je u ns jbt! u varsavi imaju 1800 buseva a novi solaris ladno nosi gar.br 8192...bruka, dakle bolje da srede svoju organizaciju nego da pricaju kako ce da uvode monitoring televiziju, sms, elektronske karte, klime itd...sad bi ljudi pomislili da sam jako rigorozan, ali, idem u saobracajnu, uskoro cu na fax, i znam sta pricam i kako se radi u svetu, a gospodinu tici izgleda nista ne znaci sto je podpredsednik uitp jer nista ne radi od gore navedenog.....toliko toga imam u glavi za savrsen beograd da cu uraditi citavu studiju ali necu objaviti ovde nasim dzabalebarosima nego ljudima koji imaju u potpunosti razumevanja za to