Ма да, омета их у вожњи. Не знам само како слушалице и куцање порука не омета. А изговор да треба повећати плате је тотална будалаштина, не тражи се од њих да копају у руднику већ да не лепе звучнике. :bash:kopmania":26dboh85 je napisao(la):Ајој чуј ово, смета им најава станице. Шта да раде јадни возачи метроа у њу јорку који мора сам да најави свих 50 станица на једној линији плус преседања.....
Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free
becks89":2j2dsnw8 je napisao(la):Daj ti prvo uslove rada i plate kao u Njujorku, pa onda možeš tražiti uslugu kao u Njujorku...
Zasto se ti ne zaposlis na takvo radno mesto? Po vama idealno, "ne radis nista", "ogromna plata" "kratko radno vreme", nemoj mi reci da ti ne zelis "lak i dobro placen posao". Namece se logicno pitanje, zasto svi beze od tog posla? Da je to tako lepo i da je idealno zar nebi svi jurili za tim poslom?Борчанац":eudam9na je napisao(la):becks89":eudam9na je napisao(la):Daj ti prvo uslove rada i plate kao u Njujorku, pa onda možeš tražiti uslugu kao u Njujorku...
Где то има да прво не радиш, све ти смета, па ти неко да нешто, па ти онда шта...најављиваћеш станице?
:lool:
becks89":198sb10j je napisao(la):Može, ćute aparati jer im gase zvuk, smeta u vožnji.
Zasto se ti ne zaposlis na takvo radno mesto? Po vama idealno, "ne radis nista", "ogromna plata" "kratko radno vreme", nemoj mi reci da ti ne zelis "lak i dobro placen posao". Namece se logicno pitanje, zasto svi beze od tog posla? Da je to tako lepo i da je idealno zar nebi svi jurili za tim poslom?
Jos jednom vam iskreno kazem, tesko vama ako budete morali za volan, u bilo kojoj firmi. Prosao sam i turisticke i gradske i prigradske ture kao putnik sa mnogim kolegama, verujte mi da je stanje predaleko od idealnog. Ali kako to pojasniti vama net pljuvacima, pitam se koliko vas je zaposleno, koliko vas radi upravo kao pojedini radnici GSPa a ovde prosipa razne filozofije... Ipak svi ste vi ljudi i iskreno nebi' nikome od vas pozeleo mesto vozaca,mehanicara a ni ostalih ucesnika u radu jedne transportne kompanije. Ko je jedan dan proveo na tim mestima znace o cemu ja pricam, za ostale nemam sta vise da vam kazem, verujte u vase stavove.
:o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :obecks89":247iz5mj je napisao(la):60000 je premalo za taj posao!
becks89":2wrov5l5 je napisao(la):Da li ti pametni znaš da ima momaka koji rade za 900 din dnevno? Bez prava na godišnji, bolovanje ili neke druge privilegije.
Drugo ja ne branim nikoga, ali nedam da pišete laži kako bi opravdali vaše glupe frustracije. To što drugi rade za manje pare ne znači da su ovi ljudi precenjeni. 60000 je premalo za taj posao! A što u Srbiji može zbog viška radne snage da bira radnika po veličini nosa i da mu plati u grašku to su dublji problemi društva. P.S. Ne glumite budale idite radite nešto korisno!
:shock:P.S. Ne glumite budale idite radite nešto korisno!
becks89":1qsxmgu8 je napisao(la):Zasto se ti ne zaposlis na takvo radno mesto? Po vama idealno, "ne radis nista", "ogromna plata" "kratko radno vreme", nemoj mi reci da ti ne zelis "lak i dobro placen posao". Namece se logicno pitanje, zasto svi beze od tog posla? Da je to tako lepo i da je idealno zar nebi svi jurili za tim poslom?Борчанац":1qsxmgu8 je napisao(la):becks89":1qsxmgu8 je napisao(la):Daj ti prvo uslove rada i plate kao u Njujorku, pa onda možeš tražiti uslugu kao u Njujorku...
Где то има да прво не радиш, све ти смета, па ти неко да нешто, па ти онда шта...најављиваћеш станице?
:lool:
Jos jednom vam iskreno kazem, tesko vama ako budete morali za volan, u bilo kojoj firmi. Prosao sam i turisticke i gradske i prigradske ture kao putnik sa mnogim kolegama, verujte mi da je stanje predaleko od idealnog. Ali kako to pojasniti vama net pljuvacima, pitam se koliko vas je zaposleno, koliko vas radi upravo kao pojedini radnici GSPa a ovde prosipa razne filozofije... Ipak svi ste vi ljudi i iskreno nebi' nikome od vas pozeleo mesto vozaca,mehanicara a ni ostalih ucesnika u radu jedne transportne kompanije. Ko je jedan dan proveo na tim mestima znace o cemu ja pricam, za ostale nemam sta vise da vam kazem, verujte u vase stavove.