Ja imam jedan veliki problem,i pisem ovde sa nadom da mozda mogu od Vas da dobijem neku smernicu.Ja zivim u Sejkinoj ulici u prizemlju stambene zgrade.Prosle godine kada su bili radovi na mirijevskom bulevaru,usled velikih kisa,meni se izlila voda iz slivnika i poplavila stan,kao i ostalim komsijama.Sa zavrsetkom bulevara nama je receno,da je problem resen.danas je bio ogroman pljusak,i opet se voda u svim stanovima izlila.Ja sam zvala Milenka koji je bio glavni i odgovorni za radove na bulevaru(njegov broj sam prepisala sa panoa)i on mi je rekao da su sada za nas nadlezni Vodovod i kanalizacija.Oni su me zval i rekli da ukoliko nema tu vise vode,ukoliko e povukla,oni nemaju vremena da izlaze na teren zbog velikog broja intervencija.Da li neko strucniji zna da me posavetuje kome ja da se obratim i kako nas problem da se resi?Ja sam mama sa malom bebom ,i verujte mi svaka kisa mi ponovo donosi stres !Moj komsiluk nazalost ne preduzima mnogo,tako da ja moram da se sama iscimam nekako,i ako neko moze da me uputi odakle da krenem1 Hvala