Evo i mene posle 100 godina. Sorry sto nisam pisao, bilo mnogo privatnih obaveza, selidba, svadba itd...
Ali citao sam redovno, svaka cast svima na izvestajima, pre svega Horusu i Velikom Vracaru. :kk:
Naravno ostao sam i dalje u Mirijevu, sada sam kod pijace. Nemam jos net pa mi je i to problem.
Prosao sam i bulevarom, nije lose krivudavo, ali siroko. Mane ste i sami vec primetili, nema razdelnog pojasa, nema uvucenih stanica, trotoari i okolina na nekim mestima katastrofa, ali kako je bilo ovo je sada premija.
Sto se tice gsp-a, dosta mi je vise dovlacenja linija koje idu kao antibiotik, samo prave guzvu u saobracaju a nikad ih nema kad ti treba. Produzenje 16 ili 74 (ali koja bi isla na 5 min) bi bio pravi potez.
25p nije toliko potrebna Mirijevcima, ali lepo su je provukli kroz Mirijevo jer okrece na Mirijevu 4, sto je za mene pozitivno iznenadjenje. Sem linije 27 sve ostale se cekaju ko kisna godina. 20 i 79 idu na 20-25 minuta, 46 se uvek zaglavi i uvek je pun, 27e se ceka po 15 minuta itd.
@Vucko
http://www.gsp.rs/promena_rezima1.htm
Kazu 12 vozila, nemam pojma na koliko je to minuta...