Урадио сам одређена унапређења што се тиче мог плана а то је да сам увео више станица у центру и средио сам плаву линију. Уједно урадио сам почетну стратегију како изградити моју мрежу са минималним утрошком новца. Биће и слика пошто морам да исправљам неке ствари па овога пута само кроз текст.
СУПЕРВОЗ - 90% независан од осталог железничког саобраћаја. УНАПРЕЂЕЊЕ ПЛАВЕ ЛИНИЈЕ.
Линија Ј (Метро тунелом локално, Југ локално) - стаје на метро платформи у Прокопу
Борча - Борча/Раскрница - Котеж/Сутјеска - Омладински стадион - Вуков споменик - Славија - Клинички центар - Београд центар - Радничка петља - Пожешка - Баново брдо - Жарково - Церак - Видиковац - Лабудово брдо - Петлово брдо - Орловача
Линија Е (Врачарским тунелом, ЕКСПРЕС) - стаје у станици
Панчево - Панчево Стрелиште - Панчево Варош - Панчево Главна - Овча - Себеш - Крњача - Крњача мост - Панчевачки мост - Вуков споменик - Карађорђев парк - Београд центар - Радничка петља - Видиковац - Лабудов брдо - Петлово брдо - Орловача
Линија М (метро тунелом експресно, Макиш локално) -стаје на метро платформи у Прокопу
Гроцка - Лештане - Калуђерица - Калуђерица 1 - ММЛ Народног фронта - Мали мокри луг - Устаничка - Звездара пијаца - Лион - Вуков споменик -
Београд центар - Сењак - Радничка петља - Чукаричка падина - Беле воде - Железник - Горица - Сремчица центар - Сремчица.
Линија К (Врачарским тунелом, Макиш експресно) - стаје у станици
Жел станица Карабурма - Вуков споменик - Карађорчев парк - Београд центар - Радничка петља - Железник - Остружница - Умка - Мала Моштаница - Барич - Обреновац центар - Обреновац
Почеци изградње самог метрог система састоји се из следећег
Почетна линија - плава линија гради се прва.
Линија J Железник - Борча (метро тунелом) - стаје на платформи у прокопу. 100% метро.
Обележио сам горе трасу плавом бојом.
Црвена линија: Додате станице на линији а на потезу и мења трасу на нбг-у ради лакше градње
Почетак црвена линије. Гради се друга.
Црвени крст - Вуков споменик- Ташмајдан - Теразије - Трг републике - Студентски трг - Саборна црква - Ушће - Палата Србија - Општина Нови Београд - Стари меркатор - Земунски парк
Београд на води добија туристичку линију 4 - преметроа (иде с трамвајима)
Ада - Радничка петља - Господарска механа - Руска- Сајам - Мостар - Београд на води - Савски трг - Савамала (покретне степенице до Теразија! Веза са црвеном линијом) - Бранков мост (пешке до црвене) Калемегдан подножје - Калемегдан Доњи град - Дорћол Дунав - Лука Београд. Корстићи
постојећу трасу шине али овога пута на уским колосецима.
БРТ систем кроз нови булевар - веома брзо и ефикасна градња брт
линије 90 Бежанијска коса - БАС (нови) - ушће (веза са црвеном линијом Центром и Земуном) док се не сагради нова линија 1. Брт линије су обојене ружичастом бојом и тиме њихове станице. Са црвеном линијом црвени крст - земунски парк пушта се у рад.
СВЕ СТАНИЦЕ ИМАЈУ ЈАСНО АЛУЗИЈУ ДА СЕ РАДИ О ТОЈ ЛИНИЈИ И СВАКА ЛИНИЈА ИМА СВОЈУ ТЕМАТИКУ.