Norexan » 28 May 2019 05:55 pm[/url]":s4po48zv]
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=625566#p625566:s4po48zv je napisao(la):
razgradjevinar » Уто Мај 28, 2019 12:16 pm[/url]":s4po48zv]
Norexan":s4po48zv je napisao(la):
svidja mi se predlog stanica u centru, saborna, studenski trg, trg republike, terazije... cenim da tu fali bar jos jedno 5-6 stanica, npr kralja petra stanica 1 i stanica 2, pa onda posle studenskog a pre trga republike trebalo bi jednu stanicu kod meriota a izmedju trga republike i terazija mozda staviti i jednu u kolarcevoj.. ili mozda ceo taj potez pretvoriti u jednu veliku stanicu gde bi ljudi iskali iz metrolitetske zeleznice u pokretu na metropolitetski staticni nogostup (zvuci mocno)
Е па сад и ви. Прво сте кукали како нема довољно станица у центру, онда сам ставио као што имаш у Чикагу станице (где су још ближе и заиста су спојене као што и сам кажеш, дакле то што си написао горе постоји већ) и опет не ваља и то кроз грозан сарказам упућен на то што сам пропустио слово у једној речи. Срамота.
Чињеница је да су
ове три станице јако важне за грађане ако мислите да центар претворите у пешачку зону. Нико неће бити маратонац па да хода Теразија. Ништа не мислите. :kafa: