Ventilator_BGD » 27 Feb 2020 12:37 pm[/url]":3r01p39d]
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=710635#p710635:3r01p39d je napisao(la):
vucko » 21 Feb 2020 12:50 pm[/url]":3r01p39d]Stanica Sajam nije uračunata u cenu projekta kao ni stanica Makenzijeva. Za stanicu Sajam nije ni jasno kako misle da reše visinsku razliku kao i to da planiraju stanicu na dvokolosečnoj pruzi na mostu.
Moze da se popne na dubinu od 22m koliko je i v.spomenik. Izmedju slavije i savskog trga je razlika 40tak m, udaljenost malo vise od 1km.
Sto se tice sajma, visina nadvoznjaka je oko 15m sto je manje od dubine v.spomenika. Nece eskalatori sigurno da vise u vazduhu, pretpostavljam da moze neko da se seti da mogu da budu u okviru zgrade ili nekog tc-a. Tehnicki nije to nikakva mudrolija, pise u hindustan times-u da se u mumbaiju gradi 6. linija na visini do 60m! Zamisli te stanice.
Dakle kukamo mnogo. A sto se tice ovog lamenta nad beogradom na vodi, pa sta god ja mislio o njemu on je realnost kao i 30000 ljudi koji ce da se tu nasele. Nalazi se u centru grada, i nemoguce ga je zaobici, zapravo ne sme se zaobici jer ce definitivno ka sebi pomeriti teziste grada. To je cinjenica, mozda nekome bolna ali je cinjenica. Tako da nemo da placete, meni super da mi odagnaju ovu agoniju od trpanja u minibuseve, vama sa vracara i zvezdare metro sigurno ne prave, vi mozete i nogicama :kk: To je za nas brdjane iz okoline. A do klinickog moze i gondolom direktno sa rezidensa, ne pravim pitanje.