milanche » 09 Feb 2020 03:16 pm[/url]":2ervldpd]
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=706697#p706697:2ervldpd je napisao(la):
Delija » 09 Feb 2020, 13:51[/url]":2ervldpd]
Стварно ћу престати да уопште дискутујем овде са тобом, можда и Игором ако наставите са оваквим шешељевским стилом писања о метроу.
Дакле, нису уклонили бесмислце већ су неки добри људи у истим тим институцијама скинули бесмислице?! :shock: Појавили нам се неки робин худови у градским структурама који брљају по овом вучић-карић-макрон-си-ђи-пинг-ммф плану метроа. :laugh:
usvojena je opcija 1, koja ne pokriva prokop i kcs. Opcija 2 je data samo u ovom prilogu kao opcija, koja je vrv nekad bila само u razmatranju. Procitaj prvo tekst pa se onda javi.
То што је број укрштања мали је занемарљиво наспрам претходних планова по којима градска железница практично није ни постојала а предвиђали су и укидање кичме трамвајског система.
Ovo vezano za bg voz je toliko glupa laz, ko da su je Vesic i Vucic sami smisljali.
Sto se prokpa tice i ulupanih "milijardu - miloijardu i po" je isto takva lazotina, da je to neverovatno. Ceo novi bg cvor je kostao toliko, sa svim stanicama, mostom, tunelima... a ne jedna poluzavrsena stanica. Ko u to veruje iskreno mislim da je isti ko ravnozemlljas - tj debil.
I dalje se u komentrima zaboljavlja, svesno ili nesvesno, da se isopsten i KCS. Spatio i ostali koji to izbegavaju, verovatno nemogiu nicim racionalnim to da opravdaju pa se prave mrtvi na tu temu. To dosta govori samo po sebi.
Ja sam pokusao koliko mogu da ukazem ljudima na problem koji ce tek nastati, da postoji nacin da se on znacajno umanji, ali mi ne parad na pamet da sam vodim rat sa vetrenjacama.
Kao sto smatram da narod ima vlast kao sopstvenu sliku u ogledalu i kakvu zasluzuje, tako ce i sve druge projekte pa i metro dobiti tacno onakav kakav zasluzuje.
Odjava sa ove teme