markomarko
Intermediate
- Učlanjen(a)
- 27.01.2012.
- Pohvaljen
- 552
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=635142#p635142:2zm4vxx6 je napisao(la):solecar » 01 Jul 2019 12:15 am[/url]":2zm4vxx6]Tramvajska mreža da se proširi kroz Omladinskih brigada , Bulevar Milutina Milankovića , Bulevar umetnosti (kasnije se spoji sa prugom u Severnom bulevaru , a mogao bi i da se produži Agostina Neta do okretnice koja trenutno nije u funkciji , a ima prostora za izgradnju tramvajske) , Bulevar Mihajla Pupina (od Opštine ka Zemunu) , kroz Zemun gde je najpovoljnije , da se izgradi okretnica kod Starog sajmišta ili produži ulicom Ušće i tamo u parku napravi okretnica (poput okretnice na Tašu). Bulevar Zorana Đinđića ostaviti za metro koridor.
Što se tiče pravca Vojvođanska - Tošin bunar , za to sam delimično , tačnije od Bulevara Milutina Milankovića do kružnog toka u Dr. Ivana Ribara.
Ne znam zašto nisi dobio ni jedan lajk kad je sve što si napisao na mestu! Proguscenje I poboljsanje tramvajske mreže + veza sa metrom i beovozom je optimalno rešenje za Nbg. Pa onda dugoročno dodavanje još linija metroa.
Inače, primetio sam još jedan veliki plus plana metroa koji se propagira sa samo jednim depom za obe linije. Recimo dodje do neke havarije npr na Banovom Brdu (pozar, iskakanje iz sina) - Vama više ni jedan voz na mreži ne može da se vrati u depo dok se to ne sanira! Krajnje zgodno.