Стигла нама виршла, са два јаја приде...Да ли је стигла виршла?
Greške:Pogledajte prilog 236748
Poštovani,
Ukoliko nekoga interesuje, možete pogledati ovu prezentaciju u Google Earth-u:
(https://earth.google.com/earth/d/1EZiH1e6a7_ncvJVlx4gaKHiu_RimCNiz?usp=sharing)
Trudio sam se da što preciznije prikažem trenutno stanje kao i planirane trase, iako postoji mogućnost da ima manjih grešaka.
Legenda boja:
Google Earth omogućava daleko detaljniji prikaz – uključujući mogućnost uvećavanja i prikaza u 3D režimu.
- Crveno: BG Voz (svetlocrvena linija vodi do EXPO lokacije)
- Plavo: Planirane trase Beogradskog metroa
Da li ste sigurni za sve ovo , koristio sam mapu sa zvaničnog sajta BG Metro i VozGreške:
1) BGvoz krak Karaburma i Makiš
2) M2 zavrće ŽS Zemun i KBC Bežanijske kose pre nego što terminura iza groblja. Postoji relalna mogućnost produžetka do Aerodroma. Najverovatnije će tako i biti
3) M2 je trasa promenjena, ide od Savskog trga preko Slavije do Karađorđevog parka pa Južnim bulevarom.
4) M3 će 99% iće od Trga Republike-Skupština-Vukov Spomenik-Šumice-Braće Jerković
5) Od Banjice M3 će se najverovatnije produžiti do BIO4 kampusa i još jedan krak do Miljakovca.
Dajem potpis da je tako, kao neko kome je ovo struka. Mogu se sve informacije naći na internetu, doduše za svaku info posebno.Da li ste sigurni za sve ovo , koristio sam mapu sa zvaničnog sajta BG Metro i Voz