Koliko su svi oni sjajni. Da nema studenata izgubio bih volju bilo šta da radim. Da mislim bukvalno. I dalje mi pune dušu vedrinom, radošću i nadom u budućnost. Toliko su jaki i izdržljivi al ne mogu sami iako daju sve od sebe i pozlatio im se mozak i srce... Ali i noge kojima prepešačiše Srbiju.

Definicija su (psiho-fizičkog) sklada. Pogotovo momak s difa

Da ih gledam na mute znao bih da se nešto ozbiljno dobro događa, a kamoli kad ih čujem...
Barem 5 godina svog života bih bio spreman da im predam da oni žive u uređenoj zemlji

posle ako me sete nek me rehabilituju...
Gde je javni sektor, gde su blokade i iznutra i spolja, svuda?
Rasisti blokaderi nastavljaju da "šire teror, u Novom Sadu napali Rome..." I posle čudno što neuravnoteženi ljudi vade noževe...
Toliko su ubrzali i intenzivirali laganje i na rts-u...
Ne znam da sam komšija nekoj od tih krava i volina od spikera i nazovi novinara ne da ti se ne bih javio druže u ulazu nego bih te maksimalno šikanirao i učinio ti život nepodnošljivim na svakakve kreativne načine u toj zgradi...
Kako žive ti rts paramecijumi i ceo javni sektor govana koji ne mogu da naprave neku blokadu iznutra, spolja, neku nenasilnu diverziju... Sve čekamo studente da sve reše...
Ne mogu studenti da reše dok je podanika kojima je dobro. Ima načina kako se sve ovo rešava al je potrebna istrajnost i sloga i u čitavom javnom sektoru, a za sad samo studenti to imaju. Na pretek i za izvoz imaju i samo nek istaju. Šta je jedna godina naspram života u oslobođenoj zemlji. U igri iscrpljivanja je ključ, ali tu moraju i građani jače... Ko plaća porez taj je ćaci. Struju, infostan ili nešto drugo smisliti al da svi stanu iza, da prekinemo da finansiramo okorele beskrupulozne kriminalce da peru svoj novac preko našeg legalno zarađenog i vraćaju nam mrvice. I to može čak i iz kauča (za neke). Ne ideš na posao. Niko ne radi. Javni sektor stane. Nek dele otkaze neće imati ko da im kuca ta rešenja a kamli po njima da postupa.
Nek studenti kažu. Ok 5 meseci je 5 meseci narode Srbije JESI LI SA NAMA? GENERALNI ŠTRAJK!
U pravom smislu te reči. 7 dana sve staje. Pa nek hapse nek uvode prinudne uprave ima da sj...u nešto što će mnogo da ih košta i kad je redovno stanje to stalno rade.
Pa da vidimo jel želimo i mi promene ili samo oni?