Šta je novo?

Mediji u Srbiji (TV, Novine, Internet, Radio..)

Па никог није брига за промил вас еурофила, али то није разлог да ширите поделе у овом јединственом тренутку кад се народ уједињује око циља, идеје, вредности.

А ако хрвати хоће да помогну Србима, нека престану да их угњетавају и практично присиљавају или на исељавање или да се на пописима изјасне као хрвати.
sta je to promil, sta je to eurofil?

jel me zezas da pises "hrvati" malim slovom (a deluje da si ipak prihvatio stil pisanja na forumu pravopisno ispravno za razliku od mene)?

jel me zezas da u ovom jedinstvenom trenutku kada pola sveta treba da podrzi borbu nasih studenata, ti vracas pricu na to sto vracas?

jel si svestan da je upravo emisija na hrt-u, najbolje napravila retrospektivu studentskih protesta (a to su uradili i nakon masakara u ribnikaru, malom orasju i duboni)?

jel si svestan da pravi novinari ne dele ljude po nacionalnoj, verskoj, rasnoj i svakoj drugoj pripadnosti?

drugim recima, care, ti si nebitan u celoj prici, posto i ustav republike srbijeproklamuje upravo ovo poslednje, a sto ti, verovatno sa zadovoljstvom i mrznjom, krsis u svom otuznom postu.

Ne znam nijednog eurofila ili osobe koja voli USA, to je rekao bih neka nova kovanica pandan rusofili.

Има их мало, типа Чанак, Чомићка, Сандуловић, Чедомир Стојковић, Дарко Обрадовић, Зоран Остојић, Шормаз, Зорана Михајловић, Атлански савет Србије, мада су они и заједно тешка мањина.

Има их мало, типа Чанак, Чомићка, Сандуловић, Чедомир Стојковић, Дарко Обрадовић, Зоран Остојић, Шормаз, Зорана Михајловић, Атлански савет Србије, мада су они и заједно тешка мањина.
Мало их је ал су говна.

@mmilos заобиђи ме са тим фразетинама, ако теби требају хрвати да те подржавају да би истрајао у нечему, иди у загреб па их моли за помоћ, али пази да не промашиш јасеновац успут.

Vrh