Šta je novo?

Mediji u Srbiji (TV, Novine, Internet, Radio..)

Па никог није брига за промил вас еурофила, али то није разлог да ширите поделе у овом јединственом тренутку кад се народ уједињује око циља, идеје, вредности.

А ако хрвати хоће да помогну Србима, нека престану да их угњетавају и практично присиљавају или на исељавање или да се на пописима изјасне као хрвати.
sta je to promil, sta je to eurofil?

jel me zezas da pises "hrvati" malim slovom (a deluje da si ipak prihvatio stil pisanja na forumu pravopisno ispravno za razliku od mene)?

jel me zezas da u ovom jedinstvenom trenutku kada pola sveta treba da podrzi borbu nasih studenata, ti vracas pricu na to sto vracas?

jel si svestan da je upravo emisija na hrt-u, najbolje napravila retrospektivu studentskih protesta (a to su uradili i nakon masakara u ribnikaru, malom orasju i duboni)?

jel si svestan da pravi novinari ne dele ljude po nacionalnoj, verskoj, rasnoj i svakoj drugoj pripadnosti?

drugim recima, care, ti si nebitan u celoj prici, posto i ustav republike srbijeproklamuje upravo ovo poslednje, a sto ti, verovatno sa zadovoljstvom i mrznjom, krsis u svom otuznom postu.

Ne znam nijednog eurofila ili osobe koja voli USA, to je rekao bih neka nova kovanica pandan rusofili.

Има их мало, типа Чанак, Чомићка, Сандуловић, Чедомир Стојковић, Дарко Обрадовић, Зоран Остојић, Шормаз, Зорана Михајловић, Атлански савет Србије, мада су они и заједно тешка мањина.

Има их мало, типа Чанак, Чомићка, Сандуловић, Чедомир Стојковић, Дарко Обрадовић, Зоран Остојић, Шормаз, Зорана Михајловић, Атлански савет Србије, мада су они и заједно тешка мањина.
Мало их је ал су говна.

@mmilos заобиђи ме са тим фразетинама, ако теби требају хрвати да те подржавају да би истрајао у нечему, иди у загреб па их моли за помоћ, али пази да не промашиш јасеновац успут.

dragi pedja, u jasenovcu su mi predaci, a osim sa porodicom, isao sam i kao titov pionir, a i u kasnijim godinama.
nemoj, pls, pricati o necemu o cemu veze nemas.
okej?

btw, zasto jasenovac pises pocetnim malim slovom?

btw2: meni ne trebaju ni srbi ni hrvati, mozak imam, a ti si u prilicnom soku kako su se neki klinci iz srbije postavili, pa ih onda redom podrzavaju i neki hrvatski studenti, neki bosnjaci i srbi koji traze pravdu za izgubljene zivote u poplavama, pa neki crnogorci koji blokiraju i traze odgovornost za masakr od prosle godine.

od mene samo frazetine.

izadji i zacuti na 15min. bilo koji dan.

prosvetlices se.

nista mrznja, samo mora jace da pumpas.

Mislim da se ne aludira na to vec da Hrvati brze bolje dodju da izvestavaju o nekoj nesreci (ili dogadjaju) kod nas da bi njih prikazali kao superiornije, kao da jedva cekaju. Dovoljno je videti komentare po njihovim medijima. Npr kako bi Hrvati reagovali da je nasa ekipa novinara dosla da napravi izvestaj o skolskom ubici koji je ubio dete ili nekoj drugoj nesreci? Kontam da im se ne bi dozvolilo da udju u zemlju, a ako bi i uspeli kada bi videli sta rade odmah deport, kazna i zabrana ulaska bar deceniju. Cenim to sto nas podrzavaju, i treba ali se bojim da njihova podrska ne znaci bas ono kao sto se predstavlja. Imam odredjen broj saradnika Hrvata i to sve lepo funkcionise dok se ne takne odredjena tema. Svakako u vezi ovog slucaja samo napred ima i tamo normalnih ljudi.

nisam siguran da gledas hrt. ne zameram, ovo su samo ocigledni i tuzni primeri koji su vidljivi.

ne treba da se bojis.
podrska hrvatskih medija je super! - to je jedno.

ne mogu da sudim o vecinskoj podrsci medju hrvatskim gradjanima, nadam se da im je srce gde treba da bude. - to je drugo.

moje misljenje je da je vecina uz narod srbije.
a taj narod je na ulicama.

@mariks

Ovo je jedan objektivan prilog, nikakva podrska, takav treba da bude i na RTS-u.

Pogodi-sebe-u-glavu.png

Vrh