JohnnyLee":36if6q16 je napisao(la):
на тебе, наравно. а шта ти то не смета, баш би волео да знам, с обзиром када год читам твоје постове на форуму теби нешто смета или не ваља?
Ne smetaju mi promisljeni, dobro napisani postovi sa vise od 5 prosto-prosirenih recenica. Cak i kad se sa njima ne slazem, sto nije isto sto i "smetanje". Ne smeta mi ni zgrada u Novopazarskoj, ni most na Adi, ni gomila toga. Ne smetaju mi ni glupa pitanja a ni glupi postovi. Na vecinu i ne odreagujem a na ostale volim malo da ironisem, ali ni to ne znaci da mi smetaju. Recimo tako sto malo ironisem na racun onih koji bi drugima da ogranice slobodu govora protestujuci protiv dugih komentara, pa recimo kazem da mi smetaju slike
Da li i ti pravis razliku izmedju "smetanja" i "neslaganja"? Izmedju "ironisanja" i "smetanja"? I zasto mi se sad cini da upravo TEBI moji postovi "smetaju" pa zato postavljas ovakvo pitanje i ovakvim tonom?
Neslaganje i ironisanje su nesto sto je za forum ovog nivoa sasvim normalno i njegov organski deo koji ga cini boljim. Pa poenta foruma je valjda diskusija? A ako tebi "smeta" ili mislis da nema smisla sto meni smetaju bilbordi lepo reci "nisi u pravu, bilbordi nam trebaju zato i zato". Reci nekome "tebi sve smeta" nije nikakav argument, to je nivo zabavista i nizih razreda osnovne skole a ne ovog foruma.
A sta mi zaista smeta? Pa pre svega razni oblici reketa, kradje, otimacine, i nasilja nad onim sto pripada svima nama. Od ovih je*******enih bilborda i plakata, preko one sulude replike Terazija, do one pizdarije od centra kome i dalje nije jasno da li ce da popularise nauku ili ce da udomi naucnike i njihove eksperimente. I dodaj tome direktora jednog trecerazrednog kluba koji se iznenada pojavljuje kao vlasnik soping mola od 70.000 kvadratnih metara na Vozdovcu. I smetaju mi primitivizam i glupost kada nanose stetu zajednici (kada ne nanose, samo su mi smesni ali mi ne smetaju), od bez ikakvog obzira na fasade nakacenih klima uredjaja i zastakljenih terasa, do rasipanja nasih zajednickih para (neki delovi tzv UMP-a, diletantsko osvetljavanje raznih objekata). I to bi bilo to.