Šta je novo?

Marina "Dorćol" - (Stambeni kompleks)

Још мало па нестало:
PXL_20250214_154122350.MP.jpg

PXL_20250214_154154860.jpg

Да али је адаптација зграде електране лакша пошто су ту само зидови, па би се лакше уредила унутрашњост спрам потреба музеја и лепше би се уклопиле модерније инсталације.

Електрана би лако могла да има на фасади неонски потпис Николе Тесле, и трафо у дворишту да баца муњу која би палила неонке.

Можда је добро да се ова екипа не бави тиме. Њихов највећи домет је баш тај Југошпед. Ниђе везе с Теслом и његовом грандиозношћу.

Нове генерације ће изнети овај пројекат, и биће светски спектакл, како је тих 5 слова и заслужило.

Онда да сачекамо 5 година на нови музеј најбоље.

Vidim na sajtu da je Faza 1 zaobljena zgrada - zar nisu puštani ranije u pretprodaju stanovi iz poslednjeg reda (više manjih zgrada)?

Zna li se cena sada?

Da li je samo do mene ili još nekome ovi stanovi u Marini po rasporedu i skicama izgledaju potpuno šizofreno ? Na šta će da liče stanovi sa ovakvim zidovima koje su oni predvideli projektom ?

Mene više buni to što kad se gleda stan u okviru zgrade, piše jedna kvadratura (približna onoj bez terase), a kad se uđe na njega, drugačija je - i bez i sa terasom..

Sviđa mi se ova formulacija "ne zna se kad će novi parking biti obezbeđen". Evo ni ja ne znam kad će grad meni da obezbedi parking koji ne živim na dunavskom keju. Gde ima da se potpiše to obezbeđivanje da se zapljunem?

Vrh