Šta je novo?

LUX51 Bežanijska kosa [Stambeno poslovni kompleks | 65 000 m²]

Kakav bre brod koji tone? Ja ne znam čemu drama? Kasni se, ima problema, ne ide kako treba. Pa šta? Neće ostati ovako godinama. Retko koji projekat u Beogradu se završio u roku, bez peripetija i bez neželjenih pojava.

Sad će lepo investitori da preuzmu stvar u svoje ruke koje su pune para i to će da reše.

Ćao i doviđenja!!!
PA ŠTA? ™

Srbija 2012-...

Bukvalno čitam i ne verujem, nažalost znam nekoliko ljudi iz lamela a i b koji placaju i kirije i rate kredita, nemaju apsolutno nikakvu informaciju, neizvesno je da će uopšte biti ove godine, naplata penala je takodje neizvesna i verovatno nemoguća... Ali nema veze, neće godinama ostati tako, samo već 2 godine

Rekoše mi na gradilištu da šef gradilišta danima ne dolazi da nadgleda radove i onda je zatekao zidne pločice ugrađene na podu, pa su to morali da vade...

Nisam kupac u ovom kompleksu, ali moram da primetim da svako dolazi sa nekom drugom, često kontradiktornom, informacijom. Nažalost to se desi kad investitor ne vrši gotovo nikakvu komunikaciju sa kupcima, i sve se pretvori u jednu Televisa presenta. Nadam se da ćete se uskoro useliti.

Ne zna se koji je jaci projekat, lux51 ili square residence. Ako vam je za utehu da niste jedini koji se nerviraju.

Vrh