Šta je novo?

LUX51 Bežanijska kosa [Stambeno poslovni kompleks | 65 000 m²]

Ja se samo nadam da bi to ubrzalo sređivanje Smolucske, izmeštanje udzerica I ostalo. Sadržaji deluju super, podiglo bi ceo kvart.

Sve se može kad se hoće.
Taj odgovor je bas onako u fazonu "snasao se covek". Drugim recima neko je pritiskao pa uspeo to ili je dobar sa investitorom..jer nama u K Districtu ni dan pre predaje stanova nisu dali da radimo bilo sta, jer se tada radi primopredaja i pregled nekretnine i uklanjanje nekih sitnih nedostataka ako postoje, i niko u celom onom ogromnom kompleksu nije nista radio pre predaje stana. Pa nas bas zanima kako je to u Luxu eto tako..moglo..za pojedince..i ja bih da pocnem unapred da pravim plakare i kuhinju, zasto da ne

Izgleda da će se na placu pored Luxa ka Okovima graditi veliki kompleks. Zove se Nebessa kvart😊.

Taj odgovor je bas onako u fazonu "snasao se covek". Drugim recima neko je pritiskao pa uspeo to ili je dobar sa investitorom..jer nama u K Districtu ni dan pre predaje stanova nisu dali da radimo bilo sta, jer se tada radi primopredaja i pregled nekretnine i uklanjanje nekih sitnih nedostataka ako postoje, i niko u celom onom ogromnom kompleksu nije nista radio pre predaje stana. Pa nas bas zanima kako je to u Luxu eto tako..moglo..za pojedince..i ja bih da pocnem unapred da pravim plakare i kuhinju, zasto da ne
Pa iz prolozenog stolarska radionica Stasevic moze da radi namestaj ko zna od kad po stanovima, ali tako kvalitetno verovatno rade da posao dobijaju preko veze(svi znaju koliko se dugo cega dobar stolar).Dok drugi stanari nisu imali priliku ni da pogledaju svoje stanove.

Pro
zna li se nešto više o ovome? izgleda vantasično stvarno
Pronadjite Nebessa kvart, i K8 properties. Na njihovim sajtovima je više. Još nisu izbacili strukture stanova. Na Apru se vode kao Blister Properties i dobili su gradjevinsku dozvolu sad u septembru.

1758881138074.png
1758881217286.png
1758881265149.png
1758881357759.png
1758881408841.png

Mi smo isplatili stan u celosti i u katastru sad pise moje ime predbelezba. Zato i pitam jel predbelezba bude tek kad se isplati stan? Jer pre isplate celog stana predbelezba nije stajala

Pa iz prolozenog stolarska radionica Stasevic moze da radi namestaj ko zna od kad po stanovima, ali tako kvalitetno verovatno rade da posao dobijaju preko veze(svi znaju koliko se dugo cega dobar stolar).Dok drugi stanari nisu imali priliku ni da pogledaju svoje stanove.
Druže, nemoj da iznosiš kvalifikacije o nečijem radu a da pritom nisi imao dodirnih tačaka sa firmom o kojoj pričaš. Neko ko je dao 300 000+€ sigurno nije doveo neke šalabajzere da mu rade stan. Neko radi nameštaj po meri, neko unosi belu tehniku a neko leči svoje frustracije na forumu, svako u skladu sa svojim mogućnostima i kapacitetima. Pozdrav.

I neko toliko nema posla da ima vremena da se reklamira po forumima...
Sedi pet. Kada bi pročitao moj prvi komentar video bi da sam ja dao preporuku za te ljude jer sam zadovoljan njihovim uslugama, ne reklamiraju oni sami sebe, pogotovo nemaju potrebu kad je danas svaki šegrt preko noći postao majstor i od silnog posla ne zna kud će pre. Da ste tako bili ažurni u pisanju i zvanju investitora do sada bi pili kafu na terasi svog stana, najlakše je napisati kako neko može ovo i ono a ja ne mogu a ništa ne preduzeti po tom pitanju već čekati da neko organizuje "grupnu" tužbu pa da se ja priključim i sl. Bilo kako bilo, Forma Ideale je na raspolaganju za sve neverne Tome koji sumnjaju u nečiji kvalitet, tamo će sigurno naći bolje i kvalitetnije.

Mi smo isplatili stan u celosti i u katastru sad pise moje ime predbelezba. Zato i pitam jel predbelezba bude tek kad se isplati stan? Jer pre isplate celog stana predbelezba nije stajala
Uglavnom je u praksi tako.To je privremeno kao vid zastite kupca i uglavnom stave po isplat

Najlepsa kombinacija po meni.Da li imate mozda slike kuhinje,nije mi jasno oko plocica u kuhinji bas..

Mi smo isplatili stan u celosti i u katastru sad pise moje ime predbelezba. Zato i pitam jel predbelezba bude tek kad se isplati stan? Jer pre isplate celog stana

Uglavnom je u praksi tako.To je privremeno kao vid zastite kupca i uglavnom stave po isplati

Sedi pet. Kada bi pročitao moj prvi komentar video bi da sam ja dao preporuku za te ljude jer sam zadovoljan njihovim uslugama, ne reklamiraju oni sami sebe, pogotovo nemaju potrebu kad je danas svaki šegrt preko noći postao majstor i od silnog posla ne zna kud će pre. Da ste tako bili ažurni u pisanju i zvanju investitora do sada bi pili kafu na terasi svog stana, najlakše je napisati kako neko može ovo i ono a ja ne mogu a ništa ne preduzeti po tom pitanju već čekati da neko organizuje "grupnu" tužbu pa da se ja priključim i sl. Bilo kako bilo, Forma Ideale je na raspolaganju za sve neverne Tome koji sumnjaju u nečiji kvalitet, tamo će sigurno naći bolje i kvalitetnije.
Sta si se ti ovde raspisao kao Tito, ti pijes kafu na terasi stana, ti si napravio vec namestaj, kapiras da zgrada nema ni tehnicki prijem i da to sto pricas je sumanuto i govori mnogo o investitoru koliko je jedno nenormalno korumpirano g.... ako to stvarno radi. I ja sam kupila stan i pre 2 godine u K districtu i cekala sam kao svi da se zavrsi, oni su probili rok 3 meseca i uredno platili penale. Svi smo pravili namestaj kada su liftovi pušteni u rad. Mene zivo zanima kako si ti to resio pa posto si TITO ajde reci kako i u kojoj je lameli stan a mozes i da se predstavis. I ovo nije forum za preporuke stolara.

Sta si se ti ovde raspisao kao Tito, ti pijes kafu na terasi stana, ti si napravio vec namestaj, kapiras da zgrada nema ni tehnicki prijem i da to sto pricas je sumanuto i govori mnogo o investitoru koliko je jedno nenormalno korumpirano g.... ako to stvarno radi. I ja sam kupila stan i pre 2 godine u K districtu i cekala sam kao svi da se zavrsi, oni su probili rok 3 meseca i uredno platili penale. Svi smo pravili namestaj kada su liftovi pušteni u rad. Mene zivo zanima kako si ti to resio pa posto si TITO ajde reci kako i u kojoj je lameli stan a mozes i da se predstavis. I ovo nije forum za preporuke stolara.
Na A lameli su liftovi pušteni u rad a sve to što ste napisali ste Vi izjavili a ne ja, slobodno još jednom pročitajte moje komentare. Nije Vas taj Vaš voljeni investitor tukao da kupite kod njega stan a vidite da ostali članovi postavljaju fotografije iz svojih stanova tako da nisam jedini koji ima pristup nekretnini koju je kupio. Pozdrav od Čiča Draže.

Poslednja izmena od urednika:
Jel ovo bojler samo za kuhinju? Ja koliko sam razumeo u stanu treba da postoji jedan protocni bojler na gas koji greje svu vodu.
Meni su rekli da ce kuhinja imati svoj bojler, a razumela sam (pogrešno očigledno) da u kupatilima nema. U lameli B jos uvek nema bojlera u kuhinji, ima u kupatilu.

Nepotrebna su 2 bojlera, ako se kuhinja i kupatilo dodiruju, ili nisu daleko.

Vrh