Šta je novo?

LUX51 Bežanijska kosa [Stambeno poslovni kompleks | 65 000 m²]

Jel istina da je ovde u blizini toplana i da je losa za zdravlje. Pitali su me skroro zasto smo tu uzeli stan da iz pouzdanih izvora nismo trebali sad nzm sta da radim.

Jel istina da je ovde u blizini toplana i da je losa za zdravlje. Pitali su me skroro zasto smo tu uzeli stan da iz pouzdanih izvora nismo trebali sad nzm sta da radim.
Evo rešenja:

Što se tiče budućnosti te trafostanice, ona će ostati na istom mestu, ali je u planu da bude pod zemljom, tako da ni pogled neće biti problem. Sad je samo pitanje kada će se to desiti.

Dozvoljeno: 5000 V/m i 100 µT, a izmereno je <100 V/m i <1 µT

Nivo elektromagnetnog zračenja je 50–100 puta manji od granice za električno polje,
a za magnetno polje čak 100–1000 puta manji od dozvoljenog.

To znači da je zračenje zanemarljivo — isto kao ono koje imamo od kućnih instalacija, frižidera ili punjača telefona.

Mi nismo iz bg i kupili smo stan onako na brzinu .
Ne znamo okolinu. Skoro smo bili sa nekim ljudima u drustvu iz bg i rekli su nam da su oni odustali od kupovine zbog zracenja nekog i toplane i da je to diskutabilno. Pa smo se uplasili

Dozvoljeno: 5000 V/m i 100 µT, a izmereno je <100 V/m i <1 µT

Nivo elektromagnetnog zračenja je 50–100 puta manji od granice za električno polje,
a za magnetno polje čak 100–1000 puta manji od dozvoljenog.

To znači da je zračenje zanemarljivo — isto kao ono koje imamo od kućnih instalacija, frižidera ili punjača telefona.
A da dodam jos da čak i nije utvrdjena veza izmedju te vrste zračenja I štete po ljudsko zdravlje.

Ima li neko od kupaca informaciju koliko će koštati odrzavanje zgrada, obezbedjenje itd itd
Koliko sam upoznat cena ne bi trebala da bude veća od 1e/kvadrat stana?

Vrh